A Yakuza 2 is megkapja a remake-jét

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A minap több bejelentéssel is előrukkolt a Sega és a Yakuza-sorozatért felelős stúdió. Remake-elik a második részt, készül a folytatás, és a Fist of the North Star is a Yakuza-csapatnál landolt.

Készül a Yakuza 2 remake-je

Míg az eredeti Yakuza remake-je, vagyis a Yakuza Kiwami épp a jövő héten, augusztus 29-én jelenik meg nálunk PlayStation 4-re, addig a japánok már a második rész felújított változatának örülhetnek: a Sega bejelentése szerint december 7-én fut be a japán PS4-ekre a 2006-os játék Kiwami-kiadása.

A Yakuza Kiwami 2 a Yakuza hatodik részét is hajtó Dragon Engine-t használja, ennek megfelelően a látványvilág teljes megújuláson esett át, sőt új jelenetekre is számíthatunk, amelyekben Goro Majimát irányíthatjuk majd. Emellett a mellékszereplők új szinkronhangot kapnak, és egy új főcímdal is érkezik, amit a japán SiM zenekar ad elő.


PC-n is hódítana a Yakuza

A nálunk márciusban megjelenő Yakuza 6-tal fontos mérföldkőhöz érkezik a Yakuza, a Sega ugyanis a jövőben egy "új Yakuza-sorozatban" gondolkodik. Több projekt is fejlesztés áll, köztük egy konzolos, egyelőre azonban csak a Yakuza Online-t mutatták be, amely 2018-ben debütál Japánban PC-re és mobilokra.

A mikrotranzakciókkal megtömött free-to-play játékról egyelőre nem sokat tudunk, de az biztos, hogy a Yakuza 6 eseményei után járunk majd Kamurochóban, ráadásul egy új főszereplőt is kapunk: Ichiban Kasugát a fenti képen láthatjátok, akinek a szinkronhangja Kazuhiro Nakaya lesz. A történet szerint Kamurocho a rendőrség és az Omi Alliance összejátszásának hála hanyatlik, mi pedig az árvaként nevelkedett egykori Tojo-klántag bőrébe bújva igyekszünk majd rendet tenni.

Folytatódik a Fist of the North Star

A Fist of the North Star-sorozat is folytatódik, ezúttal a Yakuza-stúdió viszi tovább a címet. A (szintén Japánban) 2018-ra időzített PS4-exkluzív fejlesztéshez Takaya Kurodát, a Yakuza-sorozat Kazuma Kiryuját megszólaltató színészt is leigazolták, az Edenben - ami egy szórakoztatónegyed a játék világában - játszódó történet pedig teljesen friss lesz.

Az első trailert fent láthatjátok - az már biztos, hogy Yakuza-szerű minijátékokra is számíthatunk majd!

5.
5.
4.
4.
crytek
#3: Az nekik mindegy ki és hol játssza ,van rá igény és csinálják..
3.
3.
#2: Vágom, de nem hinném hogy errefelé adták el a nagyját
2.
2.
crytek
#1: 10 millió felett jár a széria...így nyilván nem maguknak adják ki újból ..
1.
1.
Ezek a videók :D és ezekkel játszik valaki, sőt még fizet is érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...