Fist of the North Star: Lost Paradise PS4

A Yakuza-stúdió folytatja a Fist of the North Start.
Típus:

Fist of the North Star: Lost Paradise teszt

A Yakuza-csapatnak jutott a megtiszteltetés, ők készíthették el a legújabb Fist of the North Star-adaptációt. A srácok nem is hazudtolták meg magukat: egy Yakuza-játékkal rukkoltak elő, csak épp Fist of the North Star-stílusban.

Launch traileren a Fist of the North Star

Az ínyencek egy igazi csemegével gazdagodtak ma, megjelent a Yakuza fejlesztőinek legújabb címe, a Fist of the North Star: Lost Paradise. A brawler cel-shaded grafikával operál, és lesz benne akció dögivel!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erősen indul az október, csak úgy záporoznak majd a jobbnál jobb megjelenések! Lóháton megyünk Görögországba, négy keréken Nagy-Britanniába, és a jó öreg Mega Man is visszatér majd.

GC 2018: Angolul mozog a Fist of the North Star

Októberben érkezik nyugatra a Yakuza fejlesztőinek új játéka, a Fist of the North Star: Lost Paradise. A híres manga és anime adaptációja hűen idézi a csapat korábbi játékait, és a rajzfilmes körítés is jól áll neki.

E3 2018: Nyugatra jön a Fist of the North Star

A Sega bejelentette, hogy Európában is megjelenik a Fist of the North Star: Lost Paradise, amelyben durva közelharci bunyókban vehetünk részt hősünkkel, Kenshiróval. A Yakuza készítői ezúttal is kitettek magukért.

Fist of the North Star - Kenshiro akcióban

Kiadós előzetest kapott az új Fist of the North Star-játék, amit a Yakuza mögött álló csapat fejleszt. Ez egyébként a játékmeneten is tetten érhető, a harc- és a fejlődési rendszer, valamint a minijátékok hada is ismerős lehet.

Először mozog az új Fist of the North Star

A múlt hónapban kaptuk a hírt, hogy a Yakuza-sorozat fejlesztői dolgoznak az új Fist of the North Star-játékon, amely végre teljes valójában is megmutatta magát az idei Tokyo Game Show-n. Ilyen lenne a Mad Max és a Yakuza szerelemgyereke.

A Yakuza 2 is megkapja a remake-jét

A minap több bejelentéssel is előrukkolt a Sega és a Yakuza-sorozatért felelős stúdió. Remake-elik a második részt, készül a folytatás, és a Fist of the North Star is a Yakuza-csapatnál landolt.