GC 2017: Moddolható a PC-s Final Fantasy XV

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 27.
  • Hír
Link másolása
A PC Gamer ült le picit beszélgetni a Final Fantasy XV direktorával a közelgő PC-s port kapcsán. A játék modtámogatással érkezik, és állítólag a régebbi hardvereken is jól fut - a fullos látvány viszont elérhetetlennek tűnik.

A PC Gamer leült kicsit beszélgetni Hajime Tabatával, a Final Fantasy XV direktorával, a téma pedig természetesen a játék héten bejelentett PC-s változata volt.

Tabata elmondása szerint komolyan veszik a számítógépes verziót, ezt bizonyítja szerinte, hogy sikerült megnyerniük az NVIDIA-t partnernek, és bár a játék alapvetően nem változik majd, egy-két újdonságot tartogat a rajongók számára.

A belső nézet bevezetése mellett ilyen lesz a modtámogatás is, így Tabata szerint minden játékos számára adott lesz a lehetőség, hogy egyedi élményben legyen része - a steames kiadás Workshop-integrációval érkezik majd egyébként, így egyszerűbb lesz a kiegészítők megosztása és beszerzése.

A pontos rendszerkövetelmények még kidolgozás alatt állnak, azonban Tabata szerint aggodalomra semmi ok, a régebbi gépeken (= az olyan konfigurációkon, amelyek a legutóbbi konzolok hardveréhez hasonlítanak) is jól fog futni a játék. Az optimalizáció jelenleg is zajlik, a 4K-nak és a 60 fps-nek sincs akadálya, a kettő együtt azonban csak elméleti szinten elérhető, egyelőre ezt házon belül sem tudják összehozni.

5.
5.
user101
#4: De ha ez számít akkor lélekben már úgyis pc-s vagy, szóval elvesztél :)))
4.
4.
TrishtanAG
#3: A Ps4 Pro kb. arra jó, hogy vagy szebb grafikával, vagy stabilabb képfrissítéssel tudjál játszani, mint a sima gépen.
1.
1.
Irasalgor
A legutóbbi konzolok hardvere, az most jelen mondat alapján lehet a sima PS4 vagy az Xbox One is, de akár lehet a PS3/Xbox360 is. De lehet akár a PS4 Pro is. Igazából akkor most a legutóbbi konzolok hardvere alatt mit kell érteni? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...