Lehúzza a rolót a Miiverse

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 29.
  • Gyászhír
Link másolása
Egyelőre csak azt jelentették be, hogy Japánban mikor várható a leállás, de valószínűleg a világ többi régiójában sem húzza már sokáig a szolgáltatás. Több játék is érintett lesz a bezárásban.

Japánban november 8-án húzza le a rolót a Wii U-n startolt, majd a 3DS-en is bemutatkozott Miiverse. Azt még nem tudni, hogy a többi régióban mikor várható a leállás, de az biztos, hogy jövője nincs a szolgáltatásnak, a Switch már semmilyen módon nem számol azzal.

A leállásban több játék is érintett, így többek között a Super Smash Bros., a Mario Party 10 és a Mario Kart 8 is. Ezzel párhuzamosan a Wii U TV-szolgáltatásának, a Tvii-nek, valamint a Wii U Chatnek is búcsút inthetünk.

A Switch a közösségi megosztás frontján korszerűbb lehetőségeket kínál, és vadonatúj online platformmal dolgozik. Ez utóbbi 2018-ban teljesedik ki, attól kezdve kell fizetnünk is érte havi 4, illetve évi 30 dollárt.

7.
7.
DON GONDOCS
Ez a Mario makernek nagy tökönszúrás (már ha ez van). meg annak a pár játéknak aminek az online az erőssége. De lehet hogy az új szolgáltatás már jobb lesz.
5.
5.
zozo76hun
ennel mar csak az lenne az erdekesebb ha az egesz online szolgaltatast kilone a nintendo a wiiu alol...
3.
3.
Gykrizsi
De az érintett játékoknál csak a Miiverse szolgáltatás, vagy az egész online rész megszűnik, teszem azt a MK8-ban nem lesz továbbá online játék lehetőség?
2.
2.
myrte
#1: Egy csomó játék használta. Nem csak arra, hogy random posztokat töltött be, hanem a Zelda Wind Wakerben kifejezetten a gallériberendezéséhez kellett szervesen használni - szobrok, festmények. Scrfeenshotot készítését nem minden játék támogatja, így a miiversre töltöttük fel a képeket.
1.
1.
RangerFox
A Miiversenek semmi értelme nem volt, a multis szerverek leállítása meg várható volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...