Folytatódik a Warhammer: End Times - Vermintide

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 30.
  • Teaser
Link másolása
A részletes bejelentésre október közepéig kell várnunk, egyelőre csak néhány screenshotot és egy semmitmondó teaser videót tudunk mutatni a folytatásból. Visszatérnek az óriáspatkányok.

Warhammer: Vermintide 2 címmel folytatódik a Warhammer-univerzum és a Left 4 Dead szerelemgyereke, és bár a részletes bemutatóra október 17-ig kell várnunk, a cím alapján sejthető, hogy ismét a skavenek lesznek az ellenfeleink, a játék Steam-adatlapján talált képek pedig új helyszíneket mutatnak be.


A játék PC-re és konzolokra jelenik majd meg valamikor a jövőben. A bejelentésig fussátok át újra az eredeti cím tesztjét!

4.
4.
Necreon
Hm. Egyrészről nagyon örülök neki, másrészről megkérdőjelezhető a létjogosultsága. Szerintem 7-8x telepítettem fel az elsőt az évek alatt (igaz csak az utóbbi egy évben szerettem meg a Warhammer Fantasy-t köszönhetően a Total War-nak, addig 40K a Dawn of War 2 miatt), de soha senki, de egy lélek se játszik vele. 15-20 perceket ülök matchmakingben random mission-t választva, ha egyet kiválasztok akkor meg lobby-t se talál hozzá soha. Random is max 2 játékos meg egy bot. Pedig már harmadszor Humble Bundle-s.

És akkor így vegyek hozzá DLC-t? Pláne amennyi van... Pedig úgy játszanék vele.

Na most kérdés ha ez a helyzet, meddig él majd egy 10-12-15k árú folytatás? Két hét? Se? Aztán persze 1 évig porosodik teljes áron vagy 10% off-al, hogy biztos senki ne maradjon.
3.
3.
LtK
Na azert nem borzalmasan rossz, ha van kivel jatszani azert okoz par kellemes orat. Most humble bundle-on olcsoba DLC-vel meglehet venni. Annyit boven meger :) Mi meg joval regebben vettuk meg 4x ennyiert az alap jatekot, akkor meg igen nyers volt. Ahogy olvastam azota mar jott par patch es sokkal jobb lett. Mi fogunk majd adni neki meg egy eselyt igy a dlc-vel , amint vegeztunk a dying light-al... Ami meg nem most lesz :D
A loot rendszerrol meg annyit , hogy nem a tipikus ladanyitogatos megoldas, hanem itt dobokockakat gyujtesz, amibol sorsolod az itemet... + elvannak rejtve bizonyos "konyvek" amiket ha vegigviszel magaddal a palyan , jobb dobokockat kapsz, jobb itemet kaphatsz. 9 ora alatt kb 1-2 common (zold) itemet sikerult osszeszedni, tobbi mind uncommon ( szurke).. mondjuk ugy nem igazan sarkallt arra a jatek, hogy menj vissza es ismeteld a kuldiket a jobb loot-ert :D
2.
2.
user101
Most aztán jól elvetted a kedvemet tőle ! :DDD

( Valahogy mindig is távolságtartó voltam a warhammer márkanévvel illetett cuccokkal kapcsolatban és amint látom ez nem fog egy hamar változni... )
1.
1.
LtK
Remeljuk hogy jobban odateszik magukat a fejlesztok, mert az elso resz nem lett az igazi. Hamar vegigjatszhato, repetitiv es a legrosszabb loot rendszer, amivel eddig talalkoztam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...