Warhammer: Vermintide 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Warhammer: End Times - Vermintide.
Típus:

Warhammer: Vermintide 2 - patkányirtás minigunnal

Továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a Fatshark kooperatív slashere, a Warhammer: Vermintide 2, amelyhez most egy újabb kiegészítőcsomag érkezett az Outcast Engineer képében.

Íme, a PlayStation Now novemberi kínálata

Erősen zárja az évet a Sony, ami a PlayStation Now játékfelhozatalát illeti, hiszen az ősz utolsó hónapjában ezúttal hat cím is bekerül a streamingszolgáltatásba. Lesz itt őrült lövöldözés, szuperhősös bunyók és még Forma-1-es versenyek is.

Ingyenes hetet tart a PC-s Warhammer: Vermintide 2

A mai naptól kezdve egész héten bérmentve pörgethető a Left 4 Deadbe oltott Warhammer-hack n' slash, vagyis ismertebb nevén a Warhammer: Vermintide 2. Az ingyenes időszak alatt ráadásul hatalmas kedvezménnyel szerezhető be a játék.

Warhammer: Vermintide 2 - éles a harmadik szezon

Szerencsére a Fatshark csapata nem hagyja támogatás nélkül az utóbbi idők egyik legjobb "Left 4 Dead-klónját", a Warhammer: Vermintide 2-t, és a mai napig érkezik hozzá új tartalom - nem is kevés!

Ingyenes hosszú hétvégét tart a Vermintide 2

Ennél jobb alkalmat nemigen találtok arra, hogy elmerüljetek a Warhammer: Vermintide 2-ben. A kooperatív FPS az összes kiegészítőjével együtt ingyen kipróbálható PC-n, a vásárlókra pedig egy jókora leárazás is vár.

Trailert kapott a Vermintide 2: Winds of Magic

Pontos megjelenési dátumunk még mindig nincs, de még ebben a hónapban megkapjuk a Warhammer: Vermintide folytatásának következő kiegészítését, a Winds of Magicet, ami rengeteg újdonságot tartalmaz majd.

E3 2019: Versus-módot kap a Vermintide 2

A Warhammer: Vermintide 2 is bevillant egy pillanat erejéig a PC Gaming Showra, mégpedig egy izgalmas bejelentéssel. Egy új többjátékos móddal bővül majd a nagy sikerű kooperatív játék.

Warhammer: Vermintide 2 - úton az új kiegészítő

A Fatshark csapat megerősítette, hogy augusztusban bővül ki ismét a Warhammer: Vermintide második felvonása. A Winds of Magic alapvetően az expanziók szokásos tartalmaival készül újra a monitor elé szögezni a rajongókat.

Dobozos kiadást kap a Warhammer: Vermintide 2

Júniusban végre kézzel fogható formában is polcra tehetjük a Warhammer: Vermintide 2 Xbox One-os vagy PlayStation 4-es Deluxe-kiadását. Az alapjáték mellé megkapjuk az első két nagy DLC-t és néhány egyéb apróságot is.

Warhammer: Vermintide 2 - tombol a varázslat szele

Vagy legalábbis reméljük, hogy tombolni fog, ugyanis a Fatshark hivatalosan is bejelentette a Winds of Magic címre keresztelt DLC érkezését a Warhammer: Vermintide 2-höz, amiben a tartalom mennyiségére biztosan nem lesz panasz.