Warhammer: Vermintide 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Warhammer: End Times - Vermintide.
Típus:

Megvan a PS4-es Warhammer: Vermintide 2 dátuma

Decemberben végre PS4-re is befut a Fatshark kooperatív henteldéje, ráadásul az előrendelők mától már játszhatnak is a bétával. Egy ütős digitális Ultimate-kiadást ajánlunk a figyelmetekbe a beharangozó trailer mellett.

Ingyen játszható a hétvégén a Vermintide 2

Ha eddig nem volt szerencsétek a Warhammer: Vermintide 2-höz, akkor karoljátok fel a haverokat, és aprítsatok fel pár patkányembert! Az ingyenes hétvége jókora leárazás mellett érkezik, és egybeesik a játék legújabb frissítésével is.

GC 2018: Végre teaseren a Vermintide 2 első DLC-je

A teaser videóban Bogenhafen zöld egét tűzijátékok tarkítják, ám ahogy haladunk lefelé, érezhető, hogy valamilyen új borzalmak várnak a játékosokra. Azonban, hogy pontosan mi, csak a jövő hét során megrendezett Gamescomon derül ki.

Xboxra is megjelent a Warhammer: Vermintide 2

Ahogy azt korábban a Fatshark ígérte, végre Xbox One-ra is megjelent a Warhammer: Vermintide PC-n nagyon jól teljesítő folytatása, ami egyébként az Xbox Game Pass szolgáltatáson keresztül is kipróbálható a mai naptól.

Íme, az Xbox Game Pass júliusi újdonságai

Az E3 óta az Xbox Game Pass szolgáltatás több igazán ütős címmel is kibővült, és júliusban újabb játékok érkeznek. Ráadásul nem is akármilyenek! A Warhammer: Vermintide 2 és a DiRT 4 is a felhozatal részét képezi.

Warhammer: Vermintide 2 - elindult az xboxos béta

Az Xbox Insider-tagok számára már elérhető a Warhammer: Vermintide 2 bétaverziója, ráadásul a Fatshark csapata a végleges változat megjelenési dátumát is megerősítette. A kooperatív anyag az Xbox Game Pass része.

E3 2018: Akcióban a konzolos Vermintide 2

A PC-s rajongók egy ideje már nyúzhatják a Warhammer: Vermintide folytatását, de a konzolos bajtársaknak még mindig várniuk kell a megjelenésre. Talán az sincs már messze, hiszen az E3-on Xbox One X-en már játszható egy demóváltozat.

Mostantól moddolható a Vermintide 2

Reszkethetnek a patkányok, örülhetnek a játékosok; a független Fatshark csapata a mai napon mutatta be a milliós eladásokat elérő Warhammer: Vermintide 2 első nagyobb tartalmi frissítését.

Hatalmas javítást kapott a Warhammer: Vermintide 2

A patkányirtás szerelmeseinek érdemes lehet újból elővenni a Warhammer: Vermintide 2-t; 20 GB-os frissítést kapott korunk egyik legnépszerűbb co-op játéka. Optimalizáció, fejlesztett AI, és még sok minden érkezett.

Egymilliónál jár a Warhammer: Vermintide 2

Márciusban több ízben is jelentettük, hogy a Fatshark mérhetetlenül elégedett a Warhammer: Vermintide 2 PC-s változatának eladásaival. Az azóta eltelt időben sem tört meg a lendület, és már egymillió eladott példánynál járunk.