Warhammer: Vermintide 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Warhammer: End Times - Vermintide.
Típus:

Warhammer: Vermintide 2 - elindult az xboxos béta

Az Xbox Insider-tagok számára már elérhető a Warhammer: Vermintide 2 bétaverziója, ráadásul a Fatshark csapata a végleges változat megjelenési dátumát is megerősítette. A kooperatív anyag az Xbox Game Pass része.

E3 2018: Akcióban a konzolos Vermintide 2

A PC-s rajongók egy ideje már nyúzhatják a Warhammer: Vermintide folytatását, de a konzolos bajtársaknak még mindig várniuk kell a megjelenésre. Talán az sincs már messze, hiszen az E3-on Xbox One X-en már játszható egy demóváltozat.

Mostantól moddolható a Vermintide 2

Reszkethetnek a patkányok, örülhetnek a játékosok; a független Fatshark csapata a mai napon mutatta be a milliós eladásokat elérő Warhammer: Vermintide 2 első nagyobb tartalmi frissítését.

Hatalmas javítást kapott a Warhammer: Vermintide 2

A patkányirtás szerelmeseinek érdemes lehet újból elővenni a Warhammer: Vermintide 2-t; 20 GB-os frissítést kapott korunk egyik legnépszerűbb co-op játéka. Optimalizáció, fejlesztett AI, és még sok minden érkezett.

Egymilliónál jár a Warhammer: Vermintide 2

Márciusban több ízben is jelentettük, hogy a Fatshark mérhetetlenül elégedett a Warhammer: Vermintide 2 PC-s változatának eladásaival. Az azóta eltelt időben sem tört meg a lendület, és már egymillió eladott példánynál járunk.

Warhammer: Vermintide 2 teszt

A négyfős online co-op móka előző része egy Warhammer-bőrbe bújtatott, korrekt iparosmunka benyomását keltette, a második rész viszont kétségkívül a nagyokkal játszik egy ligában - az árcédulát nem számítva.

Warhammer Vermintide 2 - gyengülnek a patkányok

A hatalmas népszerűségnek örvendő kooperatív játék készítői végre meghallgatták a játékosok kéréseit, és a legújabb patch-csel lejjebb csavarták a játék nehézségét. Azt azonban biztosra vehetjük, hogy így sem lesz könnyű dolog a patkányirtás.

Óriási siker a Warhammer: Vermintide folytatása

A Fatshark vezetője a PCGamesInsider magazinnak adott interjúban elárulta, az egyelőre csak PC-re megjelent Warhammer: Vermintide 2 akkora siker, hogy már most több példány kelt el belőle, mint az első részből összesen.

Máris félmilliónál jár a Warhammer: Vermintide 2

Kevesebb, mint egy hét alatt világszerte 500 ezer példány talált gazdára a Warhammer: Vermintide 2-ből. A játékosok és a nézők is ráharaptak a kooperatív FPS-re, pedig a konzolos verziók még meg sem jelentek!

Warhammer: Vermintide 2 - indul a vadászat

Ha kedveled a belső nézetes akciójátékokat, ráadásul a Warhammer világában is otthon érzed magadat, akkor a Vermintide folytatására mindenképp érdemes vetned egy pillantást. A végleges változat már elérhető.