Warhammer: Vermintide 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Warhammer: End Times - Vermintide.
Típus:

TGA 2021: Futottak még a díjátadón

Idén is kitettek magukért a The Game Awards szervezői, csakúgy lapátolták a bejelentéseket és a látnivalókat a díjátadóra. A fontosabb anyagok után nézzük, hogy milyen finomságokat kaptunk még ezúttal!

Új kiadói részleget alapított a Tencent

A Tencent Games tovább fejlődik, és egy új kiadói divíziót nevez ki az általa támogatott, magas minőségű játékok felügyelőjének. A jövőben sokat hallhatjuk majd a Level Infinite nevet.

Bőven jön még a hónapban játék a Game Passbe

Gördeszkás madarak, árnyak között rejtőző nindzsák, jeges óceánok és ősi csodákkal teli sivatagok várnak még ránk szeptemberben, ha van a kezünk ügyében egy Xbox Game Pass-előfizetés.

Warhammer: Vermintide 2 - PS5-ös frissítés érkezett

Az xboxos változat után PlayStation 5-re is befutott a Warhammer: Vermintide 2 next-gen frissítése, amit ingyenesen tölthetnek le a játékosok. Jobb teljesítmény és szebb látvány várja őket.

Íme, az Xbox Free Play Days aktuális kínálata

Ezen a hétvégén sem maradunk ingyenesen pörgethető játékok nélkül Xbox One-on és Xbox Series X/S-en. Az aktuális kínálatában mind a shooterek, mind az akció-RPG-k szerelmesei megtalálják majd a számításaikat.

Összefoglaló a Warhammer Skulls adásáról

A Games Workshop is egy önálló digitális műsorral készült a nyári nagy bejelentéscunamira. A Warhammer Skulls adásán rengeteg látnivalót vetítettek le, és bejelentettek pár új játékot is - köztük a 24 éves Chaos Gate folytatását.

Vermintide 2 - konzolokra tart a Chaos Wastes DLC

Nem kell már sokat várniuk a konzolos skaven-irtóknak sem, hogy elutazhassanak a Káosznak otthont adó pusztaságokra, hiszen már június elején befut Xboxra (majd valamivel később PlayStationre is) a Warhammer: Vermintide 2 - Chaos Wastes.

Ingyenes hétvégét tart a Warhammer: Vermintide 2

Ha egy kis kooperatív mókára vágytok a hétvégén, és nem szívlelitek a patkányokat, akkor mindenképpen tegyetek próbát a Vermintide 2-vel! Az ingyenes próbaidőszak alatt még a Chaos Wastes új expanzióját is kipróbálhatjátok.

Warhammer: Vermintide 2 - traileren az új DLC

Jövő héten érkezik a legújabb expanzió a Warhammer: Vermintide 2-höz, a Chaos Wastes, amiben az übersreiki ötös - szokásához híven - egy újabb öngyilkos küldetésre vállalkozik, hogy megállítsa a Káosz erőit.

Warhammer: Vermintide 2 - áprilisban jön az új DLC

A Warhammer: Vermintide 2 fejlesztőcsapata fáradhatatlanul dolgozik a 40K-univerzumban játszódó Darktide fejlesztésén, de közben nem hagyják magára a patkányirtós játékukat sem. Áprilisban végre megérkezik a Chaos Wastes.