Warhammer: Vermintide 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Warhammer: End Times - Vermintide.
Típus:

Warhammer: Vermintide 2 - éles a harmadik szezon

Szerencsére a Fatshark csapata nem hagyja támogatás nélkül az utóbbi idők egyik legjobb "Left 4 Dead-klónját", a Warhammer: Vermintide 2-t, és a mai napig érkezik hozzá új tartalom - nem is kevés!

Ingyenes hosszú hétvégét tart a Vermintide 2

Ennél jobb alkalmat nemigen találtok arra, hogy elmerüljetek a Warhammer: Vermintide 2-ben. A kooperatív FPS az összes kiegészítőjével együtt ingyen kipróbálható PC-n, a vásárlókra pedig egy jókora leárazás is vár.

Trailert kapott a Vermintide 2: Winds of Magic

Pontos megjelenési dátumunk még mindig nincs, de még ebben a hónapban megkapjuk a Warhammer: Vermintide folytatásának következő kiegészítését, a Winds of Magicet, ami rengeteg újdonságot tartalmaz majd.

E3 2019: Versus-módot kap a Vermintide 2

A Warhammer: Vermintide 2 is bevillant egy pillanat erejéig a PC Gaming Showra, mégpedig egy izgalmas bejelentéssel. Egy új többjátékos móddal bővül majd a nagy sikerű kooperatív játék.

Warhammer: Vermintide 2 - úton az új kiegészítő

A Fatshark csapat megerősítette, hogy augusztusban bővül ki ismét a Warhammer: Vermintide második felvonása. A Winds of Magic alapvetően az expanziók szokásos tartalmaival készül újra a monitor elé szögezni a rajongókat.

Dobozos kiadást kap a Warhammer: Vermintide 2

Júniusban végre kézzel fogható formában is polcra tehetjük a Warhammer: Vermintide 2 Xbox One-os vagy PlayStation 4-es Deluxe-kiadását. Az alapjáték mellé megkapjuk az első két nagy DLC-t és néhány egyéb apróságot is.

Warhammer: Vermintide 2 - tombol a varázslat szele

Vagy legalábbis reméljük, hogy tombolni fog, ugyanis a Fatshark hivatalosan is bejelentette a Winds of Magic címre keresztelt DLC érkezését a Warhammer: Vermintide 2-höz, amiben a tartalom mennyiségére biztosan nem lesz panasz.

Megvan a PS4-es Warhammer: Vermintide 2 dátuma

Decemberben végre PS4-re is befut a Fatshark kooperatív henteldéje, ráadásul az előrendelők mától már játszhatnak is a bétával. Egy ütős digitális Ultimate-kiadást ajánlunk a figyelmetekbe a beharangozó trailer mellett.

Ingyen játszható a hétvégén a Vermintide 2

Ha eddig nem volt szerencsétek a Warhammer: Vermintide 2-höz, akkor karoljátok fel a haverokat, és aprítsatok fel pár patkányembert! Az ingyenes hétvége jókora leárazás mellett érkezik, és egybeesik a játék legújabb frissítésével is.

GC 2018: Végre teaseren a Vermintide 2 első DLC-je

A teaser videóban Bogenhafen zöld egét tűzijátékok tarkítják, ám ahogy haladunk lefelé, érezhető, hogy valamilyen új borzalmak várnak a játékosokra. Azonban, hogy pontosan mi, csak a jövő hét során megrendezett Gamescomon derül ki.