Warhammer: Vermintide 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Warhammer: End Times - Vermintide.
Típus:

Dobozos kiadást kap a Warhammer: Vermintide 2

Júniusban végre kézzel fogható formában is polcra tehetjük a Warhammer: Vermintide 2 Xbox One-os vagy PlayStation 4-es Deluxe-kiadását. Az alapjáték mellé megkapjuk az első két nagy DLC-t és néhány egyéb apróságot is.

Warhammer: Vermintide 2 - tombol a varázslat szele

Vagy legalábbis reméljük, hogy tombolni fog, ugyanis a Fatshark hivatalosan is bejelentette a Winds of Magic címre keresztelt DLC érkezését a Warhammer: Vermintide 2-höz, amiben a tartalom mennyiségére biztosan nem lesz panasz.

Megvan a PS4-es Warhammer: Vermintide 2 dátuma

Decemberben végre PS4-re is befut a Fatshark kooperatív henteldéje, ráadásul az előrendelők mától már játszhatnak is a bétával. Egy ütős digitális Ultimate-kiadást ajánlunk a figyelmetekbe a beharangozó trailer mellett.

Ingyen játszható a hétvégén a Vermintide 2

Ha eddig nem volt szerencsétek a Warhammer: Vermintide 2-höz, akkor karoljátok fel a haverokat, és aprítsatok fel pár patkányembert! Az ingyenes hétvége jókora leárazás mellett érkezik, és egybeesik a játék legújabb frissítésével is.

GC 2018: Végre teaseren a Vermintide 2 első DLC-je

A teaser videóban Bogenhafen zöld egét tűzijátékok tarkítják, ám ahogy haladunk lefelé, érezhető, hogy valamilyen új borzalmak várnak a játékosokra. Azonban, hogy pontosan mi, csak a jövő hét során megrendezett Gamescomon derül ki.

Xboxra is megjelent a Warhammer: Vermintide 2

Ahogy azt korábban a Fatshark ígérte, végre Xbox One-ra is megjelent a Warhammer: Vermintide PC-n nagyon jól teljesítő folytatása, ami egyébként az Xbox Game Pass szolgáltatáson keresztül is kipróbálható a mai naptól.

Íme, az Xbox Game Pass júliusi újdonságai

Az E3 óta az Xbox Game Pass szolgáltatás több igazán ütős címmel is kibővült, és júliusban újabb játékok érkeznek. Ráadásul nem is akármilyenek! A Warhammer: Vermintide 2 és a DiRT 4 is a felhozatal részét képezi.

Warhammer: Vermintide 2 - elindult az xboxos béta

Az Xbox Insider-tagok számára már elérhető a Warhammer: Vermintide 2 bétaverziója, ráadásul a Fatshark csapata a végleges változat megjelenési dátumát is megerősítette. A kooperatív anyag az Xbox Game Pass része.

E3 2018: Akcióban a konzolos Vermintide 2

A PC-s rajongók egy ideje már nyúzhatják a Warhammer: Vermintide folytatását, de a konzolos bajtársaknak még mindig várniuk kell a megjelenésre. Talán az sincs már messze, hiszen az E3-on Xbox One X-en már játszható egy demóváltozat.

Mostantól moddolható a Vermintide 2

Reszkethetnek a patkányok, örülhetnek a játékosok; a független Fatshark csapata a mai napon mutatta be a milliós eladásokat elérő Warhammer: Vermintide 2 első nagyobb tartalmi frissítését.