10 perc gameplay az Assassin's Creed: Originsszel

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Természetesen a Gamescom elmúltával nem tűntek el a játékmenetet tartalmazó videók, csak már nem olyan töménytelen mennyiségben érkeznek, mint azon a négy napon. Most az új Assassin's Creed első 10 percébe kukkanthatunk bele.

Sokan szeretnek valódi gameplay videókat nézegetni, mielőtt eldöntik, adnak-e egy esélyt az adott játéknak. Természetesen az egyiptomi kiruccanást bemutató Assassin's Creed: Origins is kint volt az idei Gamescomon, így elkerülhetetlenné vált, hogy tucatnyi hasonló kisfilm kerüljön fel róla a világhálóra. Mi mostt 10 percnyi játékmenetet mutatunk nektek, amely a játék első pillanataiba enged betekintést a gameriotos srácok narrációja mellett. Aki egy másodpercet sem szeretne látni a programból a megjelenés napjáig, az most csukja be a szemét! Legalább az egyiket.

Mi már írtunk a programról előzetest, elhoztuk nektek a gamescomos trailert, megmutattuk a játék bejárható térképét, most pedig egy kis játékmenettel próbáljuk még inkább meghozni a kedveteket az októberben esedékes megjelenésig. Az azonban már most látszik, hogy a fejlesztők egy tartalmas darabot tesznek az asztalra, és jelzik, hogy ismét felfelé ível a franchise útja.

16.
16.
CJgabor
We wuz assassinz n shiiiiet!
14.
14.
Formula1fanatic
10.
10.
user101
Engem csak Bayek mint jelenség idegesít hangostul, pofástul mindenestül. Inkább örültem volna egy kicsit jobban a lopakodásra rámenő, thief-esebb játékmenetnek, valami szexi kis csajszi főszereplővel. Ez a kapanyél lóg a számból kőproli hatást keltő Bayek nagyon gáz... :(((
9.
9.
Azeroth87
Nagyon hangulatos, nagyon tetszik a helyszín = nagyon várom.
A faszi szinkronhangja viszont vhogy nem illik a karakterhez...
8.
8.
Blueberry
#5: 2-3 év alatt nyolcszor ilyet csinálhatnának,csak azzal munka lenne és nem lenne gyors pénz
7.
7.
sloth
6.
6.
kastorhun
Nekem tetszik, látszik hogy tényleg dolgoztak vele, az rpg sített rendszer se tűnik rossznak. De azért még minimum fél év kellene neki.
5.
5.
Machiavelli
#1: Heil mein grammar führer! :D

A poszthoz is hozzá szólva, engem nagyon nem tudott megfogni ez a rész egyáltalán. Még 2-3 évet szerintem várhattak volna vele és még csiszolgathatták volna. A gameplayek alapján nem tűnik egy nagy durranásnak.
4.
4.
Yanez
#1: Szerintem Origins-szel.
3.
3.
PS4jacksony
A futás elég gáz mindíg egy sebességgel fut
1.
1.
Dark_Temptation
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...