Dead Rising 4 - hamarosan PS4-en is pusztíthatunk

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre eljött az idő, a Capcom ma bejelentette, hogy decembertől PlayStation 4-en is irthatjuk az élőhalottakat. A Microsofttal kötött szerződés lejártával, közel egy év elteltével a Sony hívei is térdig gázolhatnak a zombik között.

A Microsoft és a Capcom egykori megállapodásának köszönhetően ezidáig csak Xbox One-on és PC-n játszhattunk a Dead Rising 4-gyel, most azonban ennek vége. A kiadó a Sony masinájára is elhozza a zombihentelős szórakozást, így már mindkét új generációs konzolon szabad a móka.

Az eddigi eladásokat nézve még sincs akkora ok az örömre, legalábbis a Capcomnál. Az előzetesen kitűzött eladási célokat nem igazán sikerült elérni a játékkal, de itt a lehetőség, hogy valamit javítsanak ezen, immár a PlayStation-tulajok segítségével. Számukra az az örvendetes hírünk van, hogy az összes DLC-t tartalmazni fogja a Dead Rising 4: Frank's Big Package névre keresztelt csomag, amely eddig kijött a játékhoz, továbbá minden más extra tartalom is "Frank nagy csomagjának" a része lesz. Ezenfelül érkezik a Capcom Heroes mód, amelyben főhősünket abba a jelmezbe bújtatjuk, amelyikbe csak akarjuk.

Az új játékmódot egyébként az Xbox One-osok és a PC-sek is ingyen fogják megkaparintani. A PlayStation 4-es változat még idén, december 5-én napvilágot lát, így a békés karácsonyi ünnepeket lesz mivel felturbóznunk.

11.
11.
delphijos
Azért a karácsonyos / télapós marhaság az elég vicces..... :)
10.
10.
kopic
Ám még 1 milla sem ment el belole, meg is érdemli, mert okadeknak tűnik az egész játék...
7.
7.
#5: Eddig is orbitalis okorseg volt az egesz, szerintem ez ugyanolyan es full minden dlc-vel boven megeri annak aki kedveli a temat, nem tudom mit fanyalogtok.
5.
5.
DON GONDOCS
Szerintem ez a játék nagyon jól megmutatja hogy ez a zombi téma kezd átmenni önmaga paródiájává.
4.
4.
FlexSteel
#1: Hé hé hé! Fékezze magát uram!
3.
3.
GAMEROD
Az első három rész még elment a hibái ellenére, de ez a rész már tényleg átment bohóc színvonalba ami mellesleg ronda is.
2.
2.
Zoli0507
Hàt nem azèrt de ez kell a grànàtnak. Mèg bohòckodni is gyenge.
Zombis jàtèkokban nekem tökèletes a Dying Light, nem is kell több...

Persze: Days gone ès a Last of us nagyon vàròs, utòbbi epic.
Vaalmint a the walking dead is egyik nagy kedvencem de az teljesen màs műfaj.
1.
1.
dvs00
Színvonaltalan, ronda, árkád hulladék, játékterembe való szarkupac, naplopó cigányoknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...