Elindult a Dauntless zárt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 2.
  • Korai verzió
Link másolása
Ha megvásároltad a Founder's Packok egyikét, akkor már kipróbálhatod a Dauntless bétaverzióját. A Phoenix Labs akció-RPG-je a tesztidőszak alatt is folyamatosan frissülni fog új fegyverekkel, szörnyekkel és felszerelésekkel.

Csak pár hónap van hátra a végleges verzió megjelenéséig, ám az alapítói csomagok vásárlói már most nekiveselkedhetnek a Dauntless zárt bétájának. A Phoenix Labs megígérte, hogy rendszeresen frissíti majd a kliens új sztoriküldetésekkel, szörnyekkel, fegyverekkel és egyéb felszerelési tárgyakkal.

És mik ezek a Founder's Packok? A legolcsóbb 40 dollárba kerül a hivatalos honlapon, cserébe 90 napig bajnoki státusz jár, és a behemótok legyőzése után is értékesebb lootot kapsz.

A Monster Hunter alternatívájaként is felfogható Dauntless az év végén érkezik free-to-play modellben PC-re.

6.
6.
Prax
Elég pay 2 win szaga van. Nem hinném, hogy csak kozmetikai vackokat és egyéb előnyt nem jelentő dolgokat lehet majd venni.
5.
5.
Kalácsképű
#4: Koszi, Idle Master mar varja igy, hogy ingyenes.
A trailer alapjan meg nem mondtam volna, hogy ez MH stilusu.
4.
4.
Yonkou
#3: Minden egyes képkockája in-game felvétel eltérő kameraállásokból felvéve. Nem értem a problémát.
Úgy érzem maga a játék stílusa (monster hunter) nem jön be neked, csak azt tudnám, hogy akkor minek írsz ide ilyen értelmetlen semmit (azon kívül, hogy megteheted). Amit állítasz az baromság ("...egy magara annyit ado noname csoda, hogy egy 20 masodperces valos gameplayt sem tettek a trailerbe..."), de nem gond, év végén jelenik meg free-to-play modellel, akkor nekimehetsz idelmasterrel...
3.
3.
Kalácsképű
A trailer utan semennyi nem kell, azert koszi.
2.
2.
_Tappancs_
#1: Van vagy 4-5 óra gameplay belőle...Mennyi kellene még? XD
https://www.youtube.com/watch?v=-Uf0QpgDmfw

1.
1.
Kalácsképű
Csudaszep trailer. Mivel ez egy magara annyit ado noname csoda, hogy egy 20 masodperces valos gameplayt sem tettek a trailerbe, igy gyanitom kimarad.
Majd, ha valahol ingyen adogatjak, akkor idlemasterrel vegigjatszom :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...