Dauntless PC, PS4, XBOXONE

BioWare- és Blizzard-veteránokból álló csapat akció-RPG-je, teljes cross-play támogatással.
1646330400

Pókokat és százlábúakat ajándékoz az Epic Store

Ezen a héten a jó öreg Atari-játékgépek klasszikusait adja ajándékba az Epic Games Store, mégpedig kívül-belül felújított formában. A Black Widow: Recharged és a Centipede: Recharged mellett a Dauntless mellé is kapunk egy csomagot.
1645776000

Egy kiváló JRPG az Epic Games Store ajándéka

Tegnap délután élesedett az Epic Games Store legfrissebb ingyenes játéka, amiről ezúttal sem érdemes lemaradni. Ezzel együtt megtudhattuk azt is, hogy egy rendhagyó ajándék vár ránk a jövő héten.
1638270000

Újgenerációs konzolokra tart a Dauntless

A PlayStation 5- és Xbox Series-tulajok hamarosan kicsinosítva, fejlesztett effektekkel felszerelve vághatnak neki a free-to-play szörnyvadászatnak a Phoenix Labs Dauntlessében.
1613113200

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!
1606978800

Alapjaiban újul meg a Dauntless

A Phoenix Labs tavaly indult free-to-play szörnyvadászós játéka, a Dauntless megkapja az eddigi legnagyobb frissítését. A Dauntless Reforged új fejlődési rendszert, nyíltabb világot és mozgékonyabb hősöket hoz magával.
1591603200

Arénaharcokat hoz a Dauntless új kiegészítője

A Call of the Void nevű kiegészítővel bővül a Dauntless free-to-play világa. A sötétség erősíti meg a legyőzendő behemótokat, amelyekkel sorban kell megvívnunk az új, Escalationnek keresztelt játékmódban.
1584979200

A Dauntless frissítése elvisz a vulkánok földjére

A tavaly ősszel debütált free-to-play fantasy RPG új frissítést kapott, mely a Scorched Earth címet viseli. Lássuk, milyen újdonságokat tartogat a szörnyvadászok számára!
1576057845

Íme, a Nintendo Indie World bejelentései egy helyen

Tegnap lement a Nintendo Indie World Showcase prezentációja is, amelyben kaptunk egy jó nagy adag ízelítőt abból, hogy mi vár a Switch-tulajokra indie-fronton. Axiom Verge 2, Gleamlight, Dauntless és még sok izgalmas cím a láthatáron.
1569679200

Megérkezett a Dauntless első expanziója

A Phoenix Labs szörnyvadászós játéka elhagyta a korai hozzáférés stádiumát, a hivatalos megjelenéssel pedig magával hozott egy jókora frissítést is. Lássuk, hogy mit ígér az Aether Unbound!
1560276446

E3 2019: Rengeteg külsős játék érkezik Switchre

Követni is nehéz volt, annyi Switchre megjelenő játékot vetítettek le a Nintendo Direct közvetítése során. Sok cím nem is kapott külön kiemelt helyet, így ezeket egy kétperces összeállításba sűrítve láthattuk.