Októberben jön az ARK legújabb kiegészítője

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Két év Early Access-státusz után ezen a héten debütált az ARK: Survival Evolved teljes változata PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A Studio Wildcard már a jövőre gondol, októberben érkezik a vadiúj DLC Aberration címmel.

A hétvégén zajló PAX West során a Studio Wildcard bejelentette az ARK: Survival Evolved legújabb kiegészítőjét, az Aberrationt. A fejlesztők szerint Ark földje jelentősen megváltozik, mivel belső légköre javarészt elszivárog, így a táj is pusztulásnak indul. Az új körülmények azonban egy sor egzotikus lény feltűnésének kedveznek. Ehhez persze új tárgyak is járnak.

Az Explorer's Edition tulajdonosai extra költség nélkül megkapják az Aberration DLC-t és hozzá egy exkluzív sisakot és kardot - mindenki másnak 20 dollárt kell fizetnie érte. Megjelenés októberben.

A csapat emellett lepaktált a Pixomondo stúdióval - a brigád olyan alkotások speciális effektusaiért felelt, mint a Trónok harca, vagy épp a Halálos Iramban 7. A társulás gyümölcse egy élőszereplős filmsorozat lesz az ARK világában. Hamarosan jönnek a teljes értékű epizódok. Íme, az első teaser:

6.
6.
Prax
Nem ezt duplázták meg pár hete? 30ról 60 dollárra :D
3.
3.
dvs00
Picsába, a thumbnail alapján hirtelen azt hittem hogy az új Tomb Raider-t jelentették be bazmeg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...