Nyugdíjba küldi néhány mobilos játékát a 2K

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 3.
  • Gyászhír
Link másolása
Több játékát is levette a 2K Games az Apple alkalmazásboltjából, aminek az az oka, hogy az iOS 11 érkezésével megszűnik a 32-bites appok támogatása. Egy részük csak ideiglenesen kerül ki a kínálatból, ezeket 64-bitessé alakítják.

Az iOS 11 érkezésével megszűnik a 32-bites alkalmazások támogatása az Apple operációs rendszerén, és ahogy az várható volt, ez több anyag pályafutásának is véget vet. A 2K Games például több játékát is nyugdíjazza, ezek olyan programok, amiket nem éri meg 64-bitessé alakítani, mert feltehetően nem sokan játszanak már velük.

Ennek megfelelően a Carnival Gamestől, a Carnival Games Lite-tól, az Ace Patroltól, az Ace Patrol: Pacific Skiestól, a Sid Meier's Piratestől, a Duke Nukem Forever Soundboardtól, a Haunted Hollow-tól és a WWE 2K-től is búcsúzunk. A 2K szerint az Ace Patrol és a Haunted Hollow kivételével az appon belüli vásárlás lehetősége elérhető marad a játékokban, igaz, minden ilyen döntést érdemes megfontolni, ha ugyanis valaki frissít az új oprendszerre, a játékok használhatatlanná válnak.

A MyNBA2K17, a WWE SuperCard, az NBA 2K17, a Mafia III: Rivals, az NHL SuperCard 2K17 és a Battleborn Tap nem érintett a nagytakarításban, és jó hír, hogy a Sid Meier's Civilization Revolution 2 és az XCOM: Enemy Within csak ideiglenesen kerültek ki az App Store-ból - ezeket 64-bitessé alakítja át a kiadó.

1.
1.
dracox
Inkább egy focis gamet adnának ki ami méltó ellenfele a fifának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...