Civilization Revolution 2 IPHONE

Az első mobil-exkluzív Civilization rész.
Típus:

Nyugdíjba küldi néhány mobilos játékát a 2K

Több játékát is levette a 2K Games az Apple alkalmazásboltjából, aminek az az oka, hogy az iOS 11 érkezésével megszűnik a 32-bites appok támogatása. Egy részük csak ideiglenesen kerül ki a kínálatból, ezeket 64-bitessé alakítják.

Civilization: Revolution 2 - csúszik a PS Vitás verzió

Mármint ismét, hiszen eredetileg tavaly decemberben kellett volna megjelennie a Civilization Revolution 2 Plusnak, ám a fejlesztők szerint a januári premier sem tartható. Sajna nem kaptunk új dátumot sem.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha mennyiségben nem is tud vetekedni ez a hét a korábbi játékterméssel, minőség tekintetében ígéretesnek tűnik: a játékosok többsége jó eséllyel repülőgépről rakétázik és terrorelhárít majd a héten.

PS Vitára is megjelenik a Civilization Revolution 2

Több mint egyéves késéssel PS Vitára is megjelenik a Civilization Revolution 2 Plus alcímmel. Az eddig mobil-exkluzív cím új tartalommal jelenik meg a Sony kézikonzoljára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Utolért bennünket az elkerülhetetlen, a nyári uborkaszezon hivatalosan is kezdetét vette. A heti játéktermés javarészt megkésett portokból áll, és még csak a moziba sem menekülhetünk.

Mobilokra érkezik a Civilization Revolution 2

Még 2008-ban jelent meg a Civilization Revolution konzolokra, rá egy évre pedig iPhone-on is tiszteletét tette a játék. A folytatás immár mobil-exkluzív címként érkezik iOS-re és Androidra.