Feltámadt a Star Wars: Empire at War multija

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 3.
  • Hír
Link másolása
Kellemes meglepetéssel szolgálhatunk a Star Wars: Empire at War rajongóinak: habár a GameSpy halála a játék multiplayerének a végét jelentette, a fejlesztők összefogtak a Disney-vel, és feltámasztották a többjátékos részt.

A GameSpy még 2014-ben húzta le a rolót, ami a Star Wars: Empire at War multiplayer módjának is a végét jelentette. A készítők azonban nem hagyták annyiban a dolgot, kis fáziskéséssel, de a minap kiadtak egy javítást, amely a Steamen keresztül újra lehetővé teszi a többjátékos módot.

A patch emellett Steamworks-támogatást is ígér, továbbá számos grafikai bugot és stabilitási problémát javít ki. Minden adott tehát ahhoz, hogy visszatérjünk az RTS-hez, ha pedig anno kimaradt, nem is találnánk jobb alkalmat a pótlására: most a kiegészítőt is tartalmazó Gold Pack 10 euróért vásárolható meg a Steamen.

9.
9.
user101
#8: Nekem nagyon szimpatikus és művel srácnak tűnik, biztos, hogy adni fogok a véleményére ... :D
8.
8.
delphijos
#7: Ja :) Főleg az AntiSeggeszki tűnik "normális" regnek. Ha új ember honnan tudja ki az? Ja, tudom már. Évek óta olvassa a förumot, de "most már nem bírta ki" hogy ne szóljon hozzá. :D
7.
7.
zozo76hun
friss regesek talalkozoja...
6.
6.
Hunszi
Na ebből kéne egy új rész... :/
4.
4.
szonik66
3.
3.
patka21991
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...