God of War - friss infók és artworkök

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 4.
  • Hír
Link másolása
A God of War rendezője, Cory Barlog néhány érdekes részletet osztott meg a játékról a hivatalos honlapra felkerült podcastben. A mágiának és a rúnáknak nagy szerepe lesz Kratos legújabb kalandjában.

Cory Barlog a játék hivatalos honlapjára fellőtt podcastben árult el pár érdekességet a God of Warról. Kiderült, hogy az Idősebb Futhark a játék alapnyelve, amely egy ősi skandináv nyelv és 24 rúnából áll. Néhány ilyen rúnát mi magunk is lefordíthatunk, így rejtett küldetéseket nyithatunk meg.

Mágia is lesz a játékban, méghozzá elmormolt varázslatok és rúnák formájában. A földi mágia segítségével Kratos megérintheti a földet egy mágikus tárggyal, így párfogoltunk, Atreus emlékezni fog az anyja által elmondott történetekre.

A rúnák összekapcsolják a karaktereket a világ mágikus energiájával. Ezeket a tetoválásaink hordozzák, Kratos és Atreus idővel egyre több tudásra tesz szert, de egy-egy rúna lefordítása nehéz fejtörő lesz, és kemény döntések várnak ránk.

A skandináv istenek másabbak mint a görögök. Utóbbiak olyanok, mint a politikusok: manipulálják az embereket, míg a skandináv istenek a földön járnak. Ezek közül hárommal futunk össze. Æsir mindig készen áll a harcra és a részegségre, Vanir a természettel összhangban él és ő a mágia őrzője, míg Giant lenyűgöző dolgokat alkot. A játék története szerint előbbi két istenség éppen összerúgta a port.

A legújabb artworkök a föld alatti pályák hangulatába engednek betekintést.

A God of War 2018 elején érkezik PlayStation 4-re.

23.
23.
Kalácsképű
Amit eddig lattam, abbol ket kovetkeztetest tudok levonni.
A vall mogotti kameraallas miatt valszeg nem lesz tobb epik boss harc, illetve nekem hianyoznak a rohadt nagy es szepen kidolgozott terek. Azok mindig lenyugoztek.
A kisgyerek istapolasatol meg elore kiraz a hideg, tuti tele lesz dramai szappanopera fordulattal a sztori miatta.
22.
22.
Dante McFarlane
Szerintem így lenne helyes a szöveg :P :
,,Az Ázok mindig készen állnak a harcra és a részegségre, a Vánok a természettel összhangban élnek és ők a mágia őrzői, míg az óriások lenyűgöző dolgokat alkotnak. A játék története szerint előbbi két isten klán éppen összerúgta a port."
21.
21.
roli33
#20: Első részben nem volt labirintus. Vagy a Pandora templomára gondolsz? Amúgy egyetértek, a GoW-ban mindig jó fejtörők voltak.
19.
19.
PaprikaJancsi
#18: Ebbe is, meg abban is vannak kardok. Nem értelek :/
18.
18.
guba800
Minek kell mindig felhozni a Witcher 3 at? Semmi köze ehhez a játèkhoz.
17.
17.
Macifasz
Nagyon várom már, remek játék lesz. :-) Tetszik, hogy mertek picit változtatni a koncepción, aminek lényegi rész ugyan az lesz, csupán picit más tálalásban és körítésben. Az eddig kiszivárgott gameplay jelenetek pedig arról árulkodnak, hogy bizony működni is fog ez az újítás. :-) Áááááj, ha hazaértem melóból, szerintem felrakom a God of War 3 Remasteredet...megjött hozzá a kedvem. :?-D
13.
13.
kopic
Megszakad a szívem eme játékért, hogy nincs X-re.:(
10.
10.
PaprikaJancsi
#8: Vagyis a GOW Gears of War, vagy a Gears of War GOW a God of War ?
9.
9.
hadzsime
Ez a rúna lefordítós dolog érdekesen hangzik. A Skyrimba is el tudtam volna képzelni valami fejtörő féleséget az üvöltések megszerzéséhez.
8.
8.
madSci
#5: A GOW nem a Witcher 3, hanem a GOW, és se nem krumpli, se nem zsiráf. Ahogy a Witcher 3 sem alma vagy elefánt.
6.
6.
XuChi
#5: Ezt a jàtékot W3-hoz hasonlítani olyan, mint salàtàt a rântott halhoz. Mind kettő jàték, de totàl màs műfaj!
5.
5.
Gykrizsi
Nem rossz, nem egy Witcher 3, de elmegy

Ha már ott tele lett hányva minden a Sony vitával, akkor itt beszéljünk a W3-ról.
1.
1.
gorgo
nekem x-em van de ezért a játékért meg érne venn egy ps4-et szerintem hatalmas játék lesz !!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...