Másfél óra a Far Cry 5-tel

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 5.
  • Videó
A Ubisoft nagy erőket mozgósított a PAX Westen, szerencsére ti sem maradtok le a Far Cry 5 új gameplay bemutatójáról, mert a streamet rögzítette a Dualshockers csapata. Lesz itt lövöldözés, légi harc, autókázás és horgászás is.

A Ubisoft kitett magáért: másfél órán át demózta a Far Cry 5-öt a PAX Westen. Elég sok mindent láthatunk a játékból: teherautót vezetni hatalmas móka, az eredetileg mezőgazdasági munkára szánt repülőgéppel harcolni szintén. A nyugisabb pillanatokban horgászással és vadászattal vezethetjük le a feszültséget.

A Far Cry 5 február 27-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

8.
NemecsekErno
És tessék mondani, az AI ebben már jobb lesz, vagy pl. mint a régebbiekben, itt is 30 mp-re van a lövöldözés utáni default kereső TTL beállítva? Utána meg minden ellenséges egység visszatér a kedélyes ügyintézéshez a hullámok át lépdelve?

Vagy mint a Ghost Recon-ban a hegy tetejéről is lebukfencezhetünk a gépjárművel mindenféle komolyabb következmény nélkül?

Nagyon hasznos egy ilyen játékban a horgászás lehetősége, de azért remélem marad a fejlesztőkben energia az egyébb, kevésbé hasznos dolgokra is.

Azért várom, a Ghost Recon sajnos nekem nem jött be, de ez eddig még ígéretesnek tűnik. Remélhetőleg nem csak egy átskinezett GR lesz a végeredmény.
7.
Formula1fanatic
#3: Jogos, de ha ilyen esetekben megszakad az animáció?
6.
Beniciodeltoro
Érdekesek ezek a fegyverek a játékban, szinte senki se lehet velük lelőni :))
Max annyit tudsz csinálni hogy ráküldöd a kutyát, elveszi a fegyóját te meg agyonvered az ütővel, vagy fejbe vered a revolverrel, mert az már tényleg semmire se jó :)
5.
latis666
#2: De jó lenne ha ez lenne a legnagyobb baja egy játéknak hogy a horgászbot animáció hiányzik. :)
4.
kastorhun
#2: Az fps játékokban miért nincs az benne hogy a karakterünk felveszi a fegyvert?
3.
Kalácsképű
#2: Lehet ezt atgondolnad, ha a szep animacio 2 masodpercig tartana es pecazas kozben hirtelen hatulrol betamadna egy medve :D
2.
crytek
Azért durva ,hogy egy ekkora világot megcsinálnak ilyen szépre ,de egy horgásztbot lerakó animációra nem futja....2017-ben itt tartunk hogy ez valami szánalom...
Persze nyilván nem erre épül a game de akkor is nevetséges ..
1.
hadzsime
Jól néz ki. A horgászás is bejön, már az előző részekből is hiányoltam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...