Elindult a Scorn adománygyűjtése

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
Az Ebb Studios készíti korunk egyik legígéretesebb horrorjátékát, ám a srácok mindenképpen számítanak a ti támogatásotokra is. Elindult a Scorn Kickstarter-kampánya, és ennek nyomán egy hétperces előzetes érkezett.

A Scorn egy sötét atmoszférával felvértezett belső nézetű horrorjáték, amely egy szörnyű, lüktető és lélegző világban játszódik, amit nem titkoltan H.R. Giger munkássága ihletett. A játékban különféle rémségek fenik ránk a fogukat, de még fejtörőket is meg kell oldanunk.

Íme, a legújabb előzetes:

A szerb Ebb Games az elmúlt két évben keményen dolgozott a játékon. A húszfős brigád az év elején kiadót is talált hozzá a Humbe Bundle személyében, de úgy látszik, némi pénz jól jönne még nekik.

A Scorn két részletben jelenik meg - az első fejezettel már majdnem kész vannak a srácok, de nem elégedettek minden aspektusával, így a vártnál több időt vesz igénybe a polírozás.

Te is segíthetsz nekik, ha dobsz a kalapba némi pénzt a Kickstarteren. A stúdió 150 ezer eurót szeretne összegyűjteni, ennek a tíz százaléka már össze is jött. Cserébe nem lesznek DLC-k, kerek történetet kapunk.

Ha minden a tervek szerint alakul, 2018 folyamán te is lecsaphatsz a Scornra PC-n.

10.
10.
Közel a 100 ezerhez, szerintem lazán összejön a hiányzó összeg.
7.
7.
hadzsime
#5: Meglesz az, bűn lenne ha nem készülne el. Nem sok igényes horror játék érkezik mostanában. Az Outlast óta várok már egy jó horror játékra és ez elég betegnek tűnik ahhoz, hogy élvezetes legyen.
5.
5.
crytek
Lassan megvan a féltáv... €71,246 csak így tovább a lendület ne lankadjon
4.
4.
Extol
Sok szerencsét nekik. Tőlem akkor látnak pénzt ha már kijött a játék és jók a visszajelzések
3.
3.
Gykrizsi
Hát nem szokványos, az biztos :)
2.
2.
hadzsime
Ez annyira beteg hogy már jó. Az csirkeszerű valami hatalmas.
1.
1.
zsocc-nrg
Nagyon remélem hogy ezúttal sikeres lesz a kampány, baromi kíváncsi vagyok a történetére és mellesleg nem minden nap találkozik az ember ilyen atmoszférájú és látványvilágú játékkal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...