Scorn PC

Vérbeli horrorjáték, amit H.R. Giger művészete inspirált.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Megjelenési előzetesen a Scorn

A mai napon végre megjelent a Scorn, a konzolokon Xbox-exkluzív indie horrorjáték, és érkezett mellé egy kedvcsináló előzetes is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül, és akkor még finomak voltunk: lássuk, hogy milyen megjelenésekre számíthatunk a következő napokban!

Ezekkel a címekkel kezdi az októbert a Game Pass

Már javában belegázoltunk az októberbe, így ideje volt, hogy a Microsoft is felsorakoztassa a hónap első Xbox Game Pass-játékait. A felhozatalra aligha lehet panaszunk.

Egy héttel hamarabb érkezik a Scorn

Nem sűrűn adódik olyan helyzet, hogy csúszás helyett előrehozott megjelenésről számolhatunk be. A Scorn a vártnál egy teljes héttel korábban fut be PC-re és Xbox Series-konzolokra.

Így kezdődik a Scorn

Kereken egy hónapot kell már csak várnunk a Scorn megjelenésére, az Ebb Software brigádja viszont addig is egy kiadós gameplay felvétellel hozza ránk a borzongó libabőrt.

SGF 2022: Mit hozott nekünk idén a PC Gaming Show?

Habár a Summer Game Fest eseményeinek még nincs vége, a hétvégi hajtásnak a PC Gaming Show-val mondhattunk búcsút. Lássuk, hogy mit hozott nekünk idén a master race műsora!

SGF 2022: Napra pontos dátumot kapott a Scorn

Úgy tűnik, idén tényleg véget ér a várakozás, és megjelenik a régóta várt horrorjáték, a Scorn. Kaptunk egy új trailert is hozzá, ezt is mutatjuk!

Scorn - egy sor rövid klip érkezett

Jó eséllyel hivatalosan is megmutatja magát a Scorn, de addig is érkezett egy sor rövid gameplay-felvétel, amelyeken közelebbről is szemügyre vehetjük a hátborzongató horrorjáték világát.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!