Scorn PC

Vérbeli horrorjáték, amit H.R. Giger művészete inspirált.
Típus:

Csak jövőre jelenik meg a Scorn

A szerb Ebb Games hivatalosan is megerősítette, hogy sikeresen megegyeztek egy befektetői alappal, ami szintén támogatja a Scorn fejlesztését, ezért a csapat úgy döntött, nem kapkodja el a premiert, és 2019-re csúszik az első rész.

Sikerrel zárult a Scorn adománygyűjtése

Véget ért a szerb Ebb Software horrorjátékának Kickstarter-kampánya. A kért összegnél 43 ezer euróval több jött össze a Scornra, így egy kimondottan VR-ra szánt pályát is tartalmazni fog az anyag.

Scorn - így mutat alfaverzióban a játék

A 2018-as év egyik nagy dobása lehet az Ebb Games horrorjátéka, a Scorn. A H. R. Giger munkássága alapján készülő lüktető világban rémes lényekkel találkozunk, és a rejtvények sem kerülnek el bennünket.

Elindult a Scorn adománygyűjtése

Az Ebb Studios készíti korunk egyik legígéretesebb horrorjátékát, ám a srácok mindenképpen számítanak a ti támogatásotokra is. Elindult a Scorn Kickstarter-kampánya, és ennek nyomán egy hétperces előzetes érkezett.

Kiadó lesz a Humble Bundle csapatából

Új üzletbe fog a Humble Bundle csapata: az értékesítés mellett játékok kiadásával is foglalkozni fog a vállalat. Tájékoztatásuk szerint több milliós befektetésről van szó, tehát komolyan gondolják a dolgot.

Scorn - rémálom egy élő és lüktető világban

Az alig tízfős szerb csapat közelgő horrorjátékában még egy szimpla fegyverváltás is kellően beteg. A Scorn művészeti designját H.R. Giger munkássága inspirálta, egy nyomasztó, lüktető és csöpögő világban kell helytállnunk.