Nem lesznek DLC-k az ELEX-hez

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
A Piranha Bytes nem hisz a megjelenés utáni tartalmakban. A stúdió fejese egy interjúban határozottan elzárkózott az ötlettől, az ELEX-ből így nem vágnak ki semmit, kerek egész szerepjátékot kapunk október közepén.

A német GameStarnak adott interjújában a Piranha Bytes projektvezetője, Björn Pankratz elmondta, hogy az ELEX-hez nem várható semmilyen "vacak" DLC. Szerinte a megjelenési utáni tartalomgyártás nem illik a stúdió portfóliójába, nem is fektetnek ilyen dologba.

"Nem szeretjük a DLC-ket. Mindenki azt hiszi, hogy kivágtunk valamit a játékból. Nem illik hozzánk az ilyesmi" - fogalmazott Pankratz.

A kijelentés azért is furcsa, mert pont a Piranha Bytes volt az a csapat, aki három DLC-t is készített az előző játékához, a Risen 3-hoz. Oké, ez utóbbi kiadója a Deep Silver volt, míg az ELEX-é a THQ Nordic, amely ezek szerint szabad kezet adott a fejlesztőknek.

A sci-fi szerepjáték október 17-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

3.
3.
user101
A Pirányja legjobb játéka szerintem a Rysen első része volt. A második és a harmadik borzalom, a Gótikusokat meg csak az idő mondatja velem, hogy "jók voltak" . :) Na már most ! Ezzel a cuccal kapcsolatban is komoly fenntartásaim vannak. Valahogy tényleg nagyon furcsa a dolog és szerintem sokat akartak vele markolni... Majd meglássuk.
2.
2.
crytek
Ha toltad az összes előző alkotását a cégnek ,már alap lenne,hogy tudd: Soha nem volt egyik játékuk se egy tech. és grafikai csúcsot képviselő game.
Én a hibái hiányosságok bugok ellenére mindegyikkel jól szórakoztam amiket végigvittem.

Egy ilyen grafikábal de jó volna végigvinni újból a gothic 1-2öt
1.
1.
xICEMANx
Szörnyű, végig sem birtam nézni... Ha ez ilyen lesz vagy marad akkor felejtős. Pedig mikor még bejelentgették akkoriban valahogy fűztem némi reményt hozzá, de nagyon elavult...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...