Resident Evil 7 - decemberben jön a Gold-kiadás

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Még két DLC-vel adós a Capcom - szerencsére az End of Zoét és a Not a Herót is a Gold Edition decemberi premierjével egy időben megkapjuk majd. Igen, lesz ilyen komplett kiadás is, lássuk a részleteket és a beharangozó videót!

A Capcom bejelentette, hogy az év végén érkezik a Resident Evil VII: Biohazard - Gold Edition. A kiadás az alapjáték mellett mindkét Banned Footage DLC-t tartalmazza, valamint a két új csomagot is felvonultatja, nevezetesen az End of Zoe sztorikiegészítőt és a Not a Herót, amelyben Chris Redfieldet irányíthatjuk.

Az End of Zoe DLC-ben végre kiderül, mi lesz az alapjátékban megismert Zoe sorsa. A sokkoló részletre a szezonbérlet tulajdonosai csaphatnak le.

A Not a Heróban visszatér a sorozat veteránja, Chris Redfield. Ezt a bővítményt minden Resi 7-tulaj megkapja, nem szükséges hozzá a Season Pass. A történet Ethan kálváriája után játszódik, új fenyegetésekkel nézünk szembe, csapatunkkal meg kell akadályoznunk az újabb kitörést. De vajon élve kikerülünk-e az ültetvény sötét kazamatáiból?

A Gold Edition, valamint a két új DLC egyaránt december 12-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

28.
28.
spikee576
Jovolt a megerzesem,gtamhogy elobb-utobb lesz ebbolis full kiadas az osszes dlcvel rajta a lemezen,igyjo ezeket megvenni megjohogy nemsiettem a vetellel idaig.Egy ujszulottnek minden vicc uj aztmondjak idaig lemaradtam rola de igy legalabb mikor lecsapokra a full pakkot kapja a gemer.
25.
25.
PaprikaJancsi
Az alapjátékot megjelenés napján megvettem, és elég gyorsan ki is vittem. Hatalmas élményt nyújtott, nem tudom, hogy ez e a jó irány a Resident Evil szériának, de az biztos, hogy mint játék majdnem, hogy tökéletes. Kiegeket nem próbáltam (pedig úgy tudom, van egy-két ingyenes), de lehet, hogy inkább már megvárok egy magyarítást, hátha jön. Persze azért értettem a sztorit, ( már amennyire lehetet, mert azért sok dolog homályos volt ) de mégis jobb lenne magyarul végigvinni, az adja meg leginkább a hangulatát. :)
21.
21.
Zoli0507
#17: "Ezeknek" van neve. Az enyèm pèldàul Zoli ès arcal együtt vàllalom a kèt bites hozzàszòlàsaimat. Ès senki nem buzizott le senkit. Legalàbbis az èn szòtàramba a fanatikus nem egyenlő a homoszexuàlis jelzővel. Azt meg vègkèpp nem hogy valaki azert pc-s mert rosszat szòlt a konzolra. (Èn règen pc-n jatszottam, a ps1 ès ps2 időszakbòl szinte csak a gran turismot toltam, nem is nagyon emlèkszem màsra amit konzolon jàtszottam... last of us de az màr ps3)
14.
14.
Zoli0507
#12: Viszont neked, ellentèteben Fakjee van annyi eszed hogy nem "eteted" a "trollt"(vagyis engem a kètbites idegesìtő kommenteim miatt :).

Es ez neked is szòl Fakjee, minden pillanatot megragadsz arra hogy etesd. Az elmùlt par napban elnèzve kettőtök "tàrsalgàsàt", ha ő konzol fanboy akkor te meg pcfanatikus.
12.
12.
greenmelon
#11: Xavy/Seggeszkinél csak a te kétbites kommentjeid az idegesítőbbek. :D
11.
11.
Zoli0507
Nem nagyon akarok beleszòlni, nem ismerem a Historyt ès előzmènyeket.
Napok òta Fakjee hisztizik, ez a Xavy bàrimt ìr Fakjee ott terem ès okàdja magàbòl ami èppen kikìvànkozik.
Nem tisztem megitèlni jogosan teszi vagy sem, de Xavy-tòl nem làttam semmi szemèlyeskedő vagy trollkodò hozzàszòlàst.

Mègegyszer mondom èn nem tudom miert teszi, de mint "kìvàllò" màr engem idegesìt ès rohadtul fàrasztò hogy mindenhol Fakjee hisztizèsèt kell olvasni
1.
1.
Yanez
Ez akkor beszerzős lesz! A Banned Footage dlc-k abszolút hidegen hagynak, de ez a két sztoris bezony érdekel! Külön öröm, hogy az egyik ingyér van, de mi a helyzet a Zoe-sal? Úgy értem, ha nincs meg a szízön pessz, mennyibe fog fájni? Nem mintha számítana, csak érdekességből. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...