Külső nézetes akció lesz a The Avengers Project?

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 6.
  • Pletyka
Link másolása
A Crystal Dynamics honlapján megjelent álláshirdetések alapján arra lehet következtetni, hogy az év elején bejelentett Avengers Project egy online-központú, külső nézetes, fedezékrendszerrel megfejelt akció-kaland lesz.

Az év elején jelentette be a Square Enix, hogy sikerült egyezségre jutnia a Disney-vel, így a jövőben több Marvel-játékot is készítenek majd. Az első a The Avengers Project kódnéven futó játék lesz, amiről ezidáig semmilyen érdemi információ nem érkezett.

A fejlesztést végző Crystal Dynamics honlapján azonban nemrég felbukkant néhány álláshirdetés, amelyek szerint pályatervezőt, hálózatok kiépítésében jártas mérnököt és a harcrendszerekre szakosodott tervezőmérnököt keresnek. A leírásokból az is körvonalazódik, hogy a játék egy külső nézetes, fedezékrendszerre építő akció-kaland lesz, méghozzá komoly online-fókusszal.

2.
2.
crytek
Szerintem mikor elkezdték pedzegetni mindenki a már már Batman szériát verő rettentő jó singleben reménykedett az 100%....erre tessék megint valami online lesz:(
1.
1.
Irasalgor
Remélem azért lesz benne single is, nem egy MMO lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...