Ingyenes a SteamWorld Dig az Originen

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 6.
  • Akció
Link másolása
Az alig négyéves SteamWorld Dig került most be az Origin On the House programjába, így a bányászplatformert ingyenesen tölthetjük az EA PC-s boltjából. A második rész már a nyakunkon van, addig pótolhatjuk a lemaradást.

Ingyenes lett a SteamWorld Dig az Origin On the House programjában. A platformer elsőként Nintendo 3DS-en debütált 2013-ban, majd később a többi konzolra és PC-re is ellátogatott. Egy igazán kedvező fogadtatású anyaggal van dolgunk, amit bátran ajánlunk mindenkinek.

A játékban egy Rusty nevű gőzhajtású robotot irányítunk, aki foglalkozását tekintve bányász, így a föld alatt kutat mindenféle kincsek után. Lényegében egy metroidvania stílusú játékról van szó, amelyben nekünk kell összeraknunk az ásáshoz szükséges eszközöket, és folyamatosan új járatokat nyithatunk meg.

A második rész egyébként szeptember 21-én landol Switch-en, majd öt nappal később PS4-en, Vitán és PC-n is megjelenik.

3.
3.
hadzsime
A Spelunky nevű játékra emlékeztet, ha egy picit is hasonlít rá szerintem imádni fogom.
2.
2.
Antihero
Köszönjük a cikket, megyek be is szerzem, egy próbát megér.
Viszont szerintem a cikkben "...Lényegében egy castlevania stílusú játékról van szó, ...." ez a rész nem metroidvania stílusú játékról akart szólni? Apró hiba, de gondoltam megkérdezem, mert elsőre ez így nekem furcsa.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...