Ezek az indie játékok jönnek Nintendo Switch-re

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A kiotói vállalat teljes mértékben a független alkotásoknak szánta a legutóbbi Directet. A Nindies-stream során nemcsak az új No More Heroes-játék mutatkozott be, hanem a Super Meat Boy folytatása és egy csomó más is.

A Nintendo nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ígéretes független játékokkal árassza el a Switch kínálatát. Sikerült néhány exkluzív címet is bezsákolnia a kiotói cégnek - az alábbiakban összegyűjtöttük a közeljövőben érkező legfontosabb anyagokat.

Kentucky Route Zero: TV Edition

Az epizodikus klasszikus első ízben költözik konzolokra, azon belül is Switch-re. A TV Edition már tartalmazza a várva-várt utolsó fejezetet is.

Super Meat Boy Forever

A 2018 folyamán érkező folytatás multiplatform lesz, így PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és mobilokra is befut, de első körben Switch-re jön majd.

Shovel Knight: King of Cards

Ez lesz a Shovel Knight: Treasure Trove gyűjtemény utolsó darabja, a főszerepet ezúttal King Knight kapja. Előzménnyel van dolgunk, a megjelenés a jövő év elején várható.

SteamWorld Dig 2

Készítsétek elő virtuális ásótokat és csákányotokat, hiszen a második rész már szeptember 21-én debütál a konzolon!

Golf Story

Mi sül ki abból, ha golf és a szerepjáték találkozik? Hát a Golf Story! Kapunk egy drámai történetet, amit golfmérkőzések szakítanak meg. A játék kizárólag Switch-re jön szeptemberben.

Morphies Law

A multiplayerre kihegyezett cím még a 2016-os E3-on mutatkozott be. Kizárólag Switch-re jön, már ami a konzolokat illeti. A játékban óriások csapata esik egymásnak, hogy elszipolyozzák a riválisok testtömegét.

Sausage Sports Club

A fizikaalapú multis játékok aranyos állatok csoportja versenyez egymással, mindezt egy valóságshowba ágyazva. Még ősszel megkapjuk.

Yono and the Celestial Elephants

A bájos kalandjátékot még október folyamán megkapjuk. Főhősünk egy elefánt, aki nemcsak ládanyitogatásra használja ormányát, hanem például arra, hogy robbanószereket dobáljon az ellenfeleire.

Floor Kids

Szereted a breaket? Akkor ez a te játékod lesz az év végén. Mit kell benne csinálni? Táncolni a földön fejen pörögve, látványosabbnál látványosabb kunsztokat kivitelezve.

Poly Bridge

Nem meglepő módon ez egy hídépítő szimulátor. Rengeteg változatos eszköz áll rendelkezésedre az építmény kivitelezéshez. Ja, és konzolokon Switch-exkluzív lesz - az év végén jön.

Wulverblade

Kooperatív beat 'em up, amely az ősi Britanniában játszódik, amit teljesen meghódíthatsz, ha szeretnéd. Megjelenés szeptemberben.

Nine Parchments

Szintén egy kooperatív cím, ahol leginkább varázslatok elsütésével érvényesülhetünk a furcsa szörnyek és rivális mágusok ellen. Csak az év végéig kell várnod rá.

Light Fingers

Körökre osztott multiplayer anyag, amelyben egyszerre négy játékos küzdhet meg egymással egy mágikus táblán. A jövő év elején csaphatunk le rá.

Dragon: Marked for Death

2D-s oldalnézetes akció-RPG a Mega Man Zero nyomán. 30 küldetés és négy karakterosztály vár rád. Négyfős online multi is került bele - 2017 telén érkezik Switch-re.

Battle Chef Brigade

Orkok, tündék és emberek csapnak össze ebben a kombóalapú 2D-s akciójátékban. Első körben szörnyekre kell vadásznunk értékes összetevőkért, amikből különféle finom ételeket készíthetünk. Hent és fakanál - ez kell neked 2018 folyamán.

Earth Atlantis

Az emberiség a víz alá kényszerült a sztori szerint, ahol rengeteg veszély lapul. Szörnyek és félig gép rémségeket, akiket kel kell vadásznunk tengeralattjárónkkal, ha életben akarunk maradni. Megjelenés még ősszel.

Next Up Hero

Előbb-utóbb mindenki meghal ebben az online akciójátékban. Igen ám, de amikor elesünk ekhónk ott marad a csatamezőn, amit a következő hős felvehet és egyfajta A.I. által vezérelt társként segítheti útját. 2018 elejére várjuk.

Mulaka (Lienzo)

Legendákból ismerős szörnyek ellen küzdünk ebben az akció-kalandjátékban, miközben fejtörőket oldunk meg, és mágikus átváltozásokban veszünk részt. 2018 elején érkezik.

Köszi, PaprikaJancsi!

3.
3.
PaprikaJancsi
Sausage Sports Club valami irtó cuki játék :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...