Így fest a Destiny 2 konzolokon

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 7.
  • Videó
Nagy a hype a Bungie új játéka körül, így kikerülhetetlen, hogy temérdek mennyiségben zúduljanak a Destiny második részével kapcsolatos hírek. Nemrég láthattatok a játékból egy rövid részletet, most pedig a konzolok csapnak össze.

Amennyiben nem szeretnél spoileres videókat nézegetni a Destiny 2-ről, de mégis érdekel, mit tud a játék konzolon, akkor az alábbi videó neked szól. Az IGN-es srácok gondoltak egyet, és összehasonlították, hogyan fest a Sony és a Microsoft konzolján a program.

A megszokottakkal ellentétben azonban most nem 1v1 harcol egymás ellen a két masina, ugyanis ezúttal a PlayStation 4 Pro is beleszól a küzdelembe, amely 4K-s felbontást ígér a játékosoknak. PS4-en és Xbox One-on 1080p-ben lettek rögzítve a jelenetek, de így is érdemes megnézni, melyik konzolon mutat legjobban a Destiny 2.

Ti melyik gépen toljátok a játékot?

Junior projektvezetőt keres a HWSW
Építsük együtt a Birodalmat! Egyetemistákat várunk részmunkaidőre, rugalmas munkabeosztással.
46.
Fakjee
#44: Tarts egy tükröt magad elé aztán majd gyere vissza ha képes leszel felnőtt módjára diskurálni és nem csak a bullshit áradat megy majd a hülyézve lelépés.
A tipikus esete vagy a galamb-sakk párosnak.
45.
PaprikaJancsi
#44: Igazából el se kellett volna kezdened
44.
Dark_Temptation
#43: én ezt befejeztem :D elég unalmas már és fáj, hogy egyre értetlenebb vagy és csak a hülyeségebnél hülyeségebet állítasz aztán továbblépsz és folytatod tovább a baromságot. szia
43.
Fakjee
#42: Végül is lehet. De hogy ez a konzolháború meg a másik gép oktalan fikázása mire jó azt sosem fogom megérteni ahogy a pc-konzol háborút se. Játsszon mindenki azon ami neki tetszik. És örüljünk hogy van "konkurencia" mert ha kiesnének a felek és teszem azt csak a Sony vagy az MS maradna, a végletekig elpofátlanodnának,még durvábban mint ahogy a Sony teszi ezt mióta brutálisan vezeti ezt a generációt.
42.
delphijos
#41: Jó, de hogy mi lesz "kultikus" ex azt nem lehet előre tudni. Egyiket se ennek csinálják. De ha nincs, egy se, akkor nincs minek annak lenni. Ez a "nincs játék" elég hülye megfogalmazás valóban, de azért szerintem szándékosan félre is van értve.
41.
Fakjee
#40: Nekem teljesen én arra a szokásos elvakult felvetésre reagáltam miszerint Xbox-ra nincs játék.... Amúgy egyet értek. De 1-2 nagy exkluzívon túl a legtöbb atomistennek felállított Sony exet a vásárlók java letojja. Ahogyan írtad, ha valaki azt mondja HALO akkor az X jut a többség eszébe. Ha valaki azt mondja UC akkor meg a Sony gép. De mi van a többi gigaexxel? Semmi. Abszolút nincs ekkora hírük,ekkora múltjuk. Talán még a GT-Forza párost lehet ide tenni.
Mindenesetre el kéne már felejteni azt a marhaságot hogy Xbox-ra nincs játék, meg nincs exkluzív.
40.
delphijos
#39: Ez már ezerszer ki lett tárgyalva amúgy. Az exkluzivok ettől függetlenül szerintem is növelik az emberek szemében azt az érzést hogy "különlegesek" mert ezt CSAK ŐK játszhatják. Még ha meg sem veszik végül. Ha le is van most sajnálva ez, akkor is fontos. Ha bárki azt mondja Halo, MINDENKINEK az Xbox jut eszébe, meg ha nem is szereti a játékot. Szerintem kell ez egy konzolnak. Még ha tényleg nem ezen múlik. Nem csak itt téma ez. De ha lenne, legalább évi 1 akkor nem lenne. Nem hiszem hogy az MS ne engedhetné meg. Egyébként meg tényleg nem k*va mindegy ki min játszik?
39.
Fakjee
Ezt hogy az exkluzív adja el a konzolt rég el kéne felejteni. A fő vásárlóréteg akik többségben vannak Fifa, COD, Battlefield, GTA címek miatt veszik a gépet. Azt veszik amelyik elöbb ott van, plusz adalék hogy melyiknek jobb a híre, hol fut esetleg szebben jobban.
Meg lehet nézni a Ps4 játékeladásait. A top10-be egyetlen exkluzív fért bele az UC4. Remasterek fértek bele a top 30 közepe felé, és 30 címbe épphogy befért a Horizon. A 60 millió eladott ps4-en bizony a többség multiplatform címekkel tolja,az is főként a GTA COD FIFA trió.
Nyilván van akinek az exkluzív a mérvadó,és itt is leírhatja bárki hogy neki az exkluzív. A többségnek nem. A többségnek a korábbi megjelenés, és a gép "híre" és ereje a mérvadó, és legyen GTA COD FIFA.

Bizony Ps4-en is többen megvették (majdnem kétszer annyian) a Minecraftot mint a Horizont - az hogy lehet elvégre gigaex!!.....:) (a gyengébbek kedvéért itt nem a játékot akartam leszólni)

38.
Fakjee
#37: Messze nem ennyire szarul, az ms a One első bemutatójával hatalmas vásárlóközösséget bukott az akkori patkányképű miatt akit ki is rúgtak és Phil Spencer vette át a helyét.
A ps3 csak késöbb jött és a gpu része problémás volt. De messze nem ekkora negatív visszhanggal nyitottak.
37.
Yanez
#36: Anno a PS3 is nagyon szarul nyitott és később jött ki, mint az X360. Ez nem ok.
36.
Fakjee
#33: Van Pro-m köszi. Nem több hacsak nem veszem bele az abszolút kihagyható exekez.
Nincs minek utána nézni mikor egy elvakult fanazzal nyit hogy nincs boxra játék. Ajátékok 99%-a multiplatform. Ami meg xbox ex és jön pc-re Sony vasra ugyan akkor nincs. És nem továbbra sem érdekes hogy pc-re kijön a konzol tulajok java leszarja a pc-t. Az X két dologgal bukta el ezt a gent. Szarul nyitottak a bejelentéssel és késöbb jöttek ki.
De tudom a minecraft a munecraft... Üres rinya.
35.
delphijos
Kizárt hogy megint "melyik konzol jobb" vita van. Ja, de.
34.
Zoli0507
#19: Egy dologba belekötnèk. Bàr ezt pont nem egy Destiny-nèl kène.

Amivel az xbox one x-et promòztàk, az ùj Assassin nem lesz tru 4K ès 60fps sem lesz, hanem 30. Ugyanazzal a trükkel lesz 4K mint amivel mondjuk sony oldalròl a horizont vagy UC4-et kèszìtettèk.
A vicc az egèszben hogy az e3 utàn mindenki el volt àjulva, aztàn kiderült.
A forza-nàl is illendő megvàrni azt a "true" 4K-t.

A vicc az egèszben hogy "true" ès felskàlàzott 4K közötti különbbsèget nem lehet èszrevenni. Csak ha leàllnak elemezni. Ha ez nem lenne igaz mindenki visìtott volna az e3 utàn :D
33.
Dark_Temptation
#30: hülye szöveg az nálad van.több az mint 1 exkluzív évente, nézz utána. én nem utálom az ms-t. imádtam az x360-at. úgy ahogy imádtam, a halot, a gears of wart és azokért a mai napig fáj a szívem,annak idején verte a sony-t ez nem vitás. de nekem nem kell minecraft blue-ray lejátszó. nézz utána kérlek aztán vitába szállhatunk. nézz utána, hogy mennyire sehol nincs az xbox. ha jön pc-re ahogy lentebb is írtam, nincs értelme a konzolnak. csak akkor, de csak is akkor, ha az illetőnek csak xboxa van.de akkor már miért nem pc, ps kombó? és akkor mindennel tudna játszani. kivétel 1-2 cím ami csak x-re van, de azért még nem éri meg ahhoz képest amiből kimarad. van viszonyítása alapom. mindkettőt kipróbáltam és én erre a következtetésre jutottam. te? szeretném, ha a box újra azon a helyen lenne, amit igazán megérdemel, de amíg ilyen buta emberek vezetik a céget, és semmi játékfelhozatal nincs, és csak minecraft, addig ez így bukta.. meg ez a generáció is.
32.
Fakjee
#31: Nem beszélve arról mivan ha jön pc-re. Attól Sony gépen nem lesz. A konzoltulajok drámai többsége meg leszarja a pc-t. Nincs max irodai szinten. Akkor?
30.
Fakjee
#29: Hagyjuk már ezt a hülye szöveget. Nincs rá játék? Csak 15435436445 darab multiplatform. És 1-exluzív. A sony kínálat miben is különbözik? Abban az éves szinten kb 1 darab exkluzívban.

Exkluzívok terén Sony nyer. Minden másban az MS. Ez nagyon messze van a "sehol sincs" kategóriától. Azért mert nem szereted az MS-t még nem kell hülyeségeket összehordani.
29.
Dark_Temptation
#19: persze, ezt mind tudja, becsülendő és tényleg elismerésre méltó. de most akkor ez egy játék konzol? vagy blue ray lejátszó? nem mindegy... és ha konzol, de ha nincs rá játék? . már pedig nincs...mivel promozták az új boxot? MINECRAFTAL... még egyszer leírom.. MINECRAFTAL.. lehet lesz halo 5, lehet lesz gears, lehet lesz forza, és ezek mind remek játékok (főleg a halo sorozat) de ha ezt mind megjelentetik pc-re, akkor ismét felesleges a konzol léte. az hogy a világ legjobb kontrollere az eléggé elvakult megfogalmazás. oké persze, tudsz régebbi címekkel játszani, de ezért nem fogok boxot venni... inkább csak egy sima 360-at és ennyi.. (megjegyzem annak idején mindenki boxot vett és a flash miatt érthető is volt) abban igazat adok hogy a gold előfizetés, ezerszer jobbakat ad mind a ps plus. de ez még mindig nem győz meg a konzol vásárlása mellett..

Az XBOX csak úgy lehetne újra igazán versenytársa a sonynak, ha újra elkezdenek normális MINŐSÉGI exkluzívokat gyártani. God of war, horizon, uncharted, SZINTŰ játékokat és CSAK xboxra. scalebound? nem volt valami nagy szám, de elkaszálták. jön a sea of thieves, de PC-re is. forza? jön pcre is.

azért mert nem szereted a sony céget, és az üzletpolitikájukat, attól még el kell ismerned, hogy az xbox sehol sincs hozzá képest.
28.
Dark_Temptation
#8: nincs mindig kedvem kifejteni a dolgokat...
27.
Oldman
Stranger! /27/
Nem csak a szìnezèseket hoztam szòba... viszont szò szerinti làtvànybeli különbsègek vannak. A gamer mòdban nàlam valami miatt iszonyatosan szaggatnak a jàtèkok, èn sem èrtem mièrt! Esetember a "mozi" beàllìtàsnàl a legjobb. Plazma tèvèm van, ezeknèl ugye alapbòl egèsz jò a gyorsmozgàsos megjelenìtès.
26.
Stranger
#24: Bullsh1t. Azért ne TV-s színezésekkel kelljen már a látványon javítani. Ráadásul TV-nél gaming módban kell játszani vagy lesz egy fél mp-s input laggod (abban a módban általában ki van kapcsolva minden).
25.
MKRhun
Ps pro-n meg szarabb mint xo-n, legalabb is a felhok. Hehe
24.
Oldman
Az, hogy egy jàtèk hogyan mutat az adott konzol segìtsègèvel a tv kèpernyőjèn termèszetesen nem mindegy! Viszont nagyon sokat szàmìt a làttatàsban az, hogy az adott tv-n mikèppen van beàllìtva a kèp minősège. A legtöbb tv rendelkezik ùgynevezett felhasznàlòi, THX, fènykèp, dinamikus, ès mozi stb gyàri beallìtàsokkal. Ezek mindegyike màs ès màs szìntartomànyt mutat, de ezeken belül sem mindegy, hogyan van beàllìtva a hàttèrfèny, kontraszt, èlessèg, plusz a szìnek / hideg, normàl, meleg / tartomànya. Vannak olyan jàtèkok, ahol hihetetlenül hangzik, de rontani kell az èlessègen, hogy èlethűbb legyen az adott jàtèk, ilyen jàtèkok pl a nem tùl tèszletgazdag programok. Szòval ha valaki veszi a fàradtsàgot, ès kipròbàlgatja/àllìtgatja a tèvèjèn ezeket a fenti funkciòkat, akkor jelentős làtvànybeli pozitìv javulàsokat fog tapasztalni! Mindegyik jàtèk màs beàllìtàsokon mutat szèpen, nincsen egyforma norma ez ügyben. Nàlam a haverok nèha mintha egy màsik jàtèkkal jàtszanànak elmondàsuk szerint, mindig a maximumot hozom ki a làtvànyvilàgbòl. Az èrzèkenysègem miatt a kisebb fps-ek miatt szoktam kiakadni, ezek a jelensègek mindent elrontanak az èn felfogàsomban. De ez legyen az èn problèmàm persze...
23.
Kalácsképű
#21: Nekem is ez tunt fel. PC-n betaztam vele, de nem ilyen szintre emlekszek :D
22.
Yato
Nekem boxom van, de itt a PS4 PRO a legszebb elismerem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...