Így fest a Destiny 2 konzolokon

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 7.
  • Videó
Nagy a hype a Bungie új játéka körül, így kikerülhetetlen, hogy temérdek mennyiségben zúduljanak a Destiny második részével kapcsolatos hírek. Nemrég láthattatok a játékból egy rövid részletet, most pedig a konzolok csapnak össze.

Amennyiben nem szeretnél spoileres videókat nézegetni a Destiny 2-ről, de mégis érdekel, mit tud a játék konzolon, akkor az alábbi videó neked szól. Az IGN-es srácok gondoltak egyet, és összehasonlították, hogyan fest a Sony és a Microsoft konzolján a program.

A megszokottakkal ellentétben azonban most nem 1v1 harcol egymás ellen a két masina, ugyanis ezúttal a PlayStation 4 Pro is beleszól a küzdelembe, amely 4K-s felbontást ígér a játékosoknak. PS4-en és Xbox One-on 1080p-ben lettek rögzítve a jelenetek, de így is érdemes megnézni, melyik konzolon mutat legjobban a Destiny 2.

Ti melyik gépen toljátok a játékot?

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
45.
PaprikaJancsi
#44: Igazából el se kellett volna kezdened
35.
delphijos
Kizárt hogy megint "melyik konzol jobb" vita van. Ja, de.
34.
Zoli0507
#19: Egy dologba belekötnèk. Bàr ezt pont nem egy Destiny-nèl kène.

Amivel az xbox one x-et promòztàk, az ùj Assassin nem lesz tru 4K ès 60fps sem lesz, hanem 30. Ugyanazzal a trükkel lesz 4K mint amivel mondjuk sony oldalròl a horizont vagy UC4-et kèszìtettèk.
A vicc az egèszben hogy az e3 utàn mindenki el volt àjulva, aztàn kiderült.
A forza-nàl is illendő megvàrni azt a "true" 4K-t.

A vicc az egèszben hogy "true" ès felskàlàzott 4K közötti különbbsèget nem lehet èszrevenni. Csak ha leàllnak elemezni. Ha ez nem lenne igaz mindenki visìtott volna az e3 utàn :D
29.
Dark_Temptation
#19: persze, ezt mind tudja, becsülendő és tényleg elismerésre méltó. de most akkor ez egy játék konzol? vagy blue ray lejátszó? nem mindegy... és ha konzol, de ha nincs rá játék? . már pedig nincs...mivel promozták az új boxot? MINECRAFTAL... még egyszer leírom.. MINECRAFTAL.. lehet lesz halo 5, lehet lesz gears, lehet lesz forza, és ezek mind remek játékok (főleg a halo sorozat) de ha ezt mind megjelentetik pc-re, akkor ismét felesleges a konzol léte. az hogy a világ legjobb kontrollere az eléggé elvakult megfogalmazás. oké persze, tudsz régebbi címekkel játszani, de ezért nem fogok boxot venni... inkább csak egy sima 360-at és ennyi.. (megjegyzem annak idején mindenki boxot vett és a flash miatt érthető is volt) abban igazat adok hogy a gold előfizetés, ezerszer jobbakat ad mind a ps plus. de ez még mindig nem győz meg a konzol vásárlása mellett..

Az XBOX csak úgy lehetne újra igazán versenytársa a sonynak, ha újra elkezdenek normális MINŐSÉGI exkluzívokat gyártani. God of war, horizon, uncharted, SZINTŰ játékokat és CSAK xboxra. scalebound? nem volt valami nagy szám, de elkaszálták. jön a sea of thieves, de PC-re is. forza? jön pcre is.

azért mert nem szereted a sony céget, és az üzletpolitikájukat, attól még el kell ismerned, hogy az xbox sehol sincs hozzá képest.
28.
Dark_Temptation
#8: nincs mindig kedvem kifejteni a dolgokat...
27.
Oldman
Stranger! /27/
Nem csak a szìnezèseket hoztam szòba... viszont szò szerinti làtvànybeli különbsègek vannak. A gamer mòdban nàlam valami miatt iszonyatosan szaggatnak a jàtèkok, èn sem èrtem mièrt! Esetember a "mozi" beàllìtàsnàl a legjobb. Plazma tèvèm van, ezeknèl ugye alapbòl egèsz jò a gyorsmozgàsos megjelenìtès.
26.
Stranger
#24: Bullsh1t. Azért ne TV-s színezésekkel kelljen már a látványon javítani. Ráadásul TV-nél gaming módban kell játszani vagy lesz egy fél mp-s input laggod (abban a módban általában ki van kapcsolva minden).
25.
MKRhun
Ps pro-n meg szarabb mint xo-n, legalabb is a felhok. Hehe
24.
Oldman
Az, hogy egy jàtèk hogyan mutat az adott konzol segìtsègèvel a tv kèpernyőjèn termèszetesen nem mindegy! Viszont nagyon sokat szàmìt a làttatàsban az, hogy az adott tv-n mikèppen van beàllìtva a kèp minősège. A legtöbb tv rendelkezik ùgynevezett felhasznàlòi, THX, fènykèp, dinamikus, ès mozi stb gyàri beallìtàsokkal. Ezek mindegyike màs ès màs szìntartomànyt mutat, de ezeken belül sem mindegy, hogyan van beàllìtva a hàttèrfèny, kontraszt, èlessèg, plusz a szìnek / hideg, normàl, meleg / tartomànya. Vannak olyan jàtèkok, ahol hihetetlenül hangzik, de rontani kell az èlessègen, hogy èlethűbb legyen az adott jàtèk, ilyen jàtèkok pl a nem tùl tèszletgazdag programok. Szòval ha valaki veszi a fàradtsàgot, ès kipròbàlgatja/àllìtgatja a tèvèjèn ezeket a fenti funkciòkat, akkor jelentős làtvànybeli pozitìv javulàsokat fog tapasztalni! Mindegyik jàtèk màs beàllìtàsokon mutat szèpen, nincsen egyforma norma ez ügyben. Nàlam a haverok nèha mintha egy màsik jàtèkkal jàtszanànak elmondàsuk szerint, mindig a maximumot hozom ki a làtvànyvilàgbòl. Az èrzèkenysègem miatt a kisebb fps-ek miatt szoktam kiakadni, ezek a jelensègek mindent elrontanak az èn felfogàsomban. De ez legyen az èn problèmàm persze...
23.
Kalácsképű
#21: Nekem is ez tunt fel. PC-n betaztam vele, de nem ilyen szintre emlekszek :D
22.
Yato
Nekem boxom van, de itt a PS4 PRO a legszebb elismerem.
21.
kindzsal
Nekem borzalmasan puritannak tunik mindharom platformon.
20.
zozo76hun
#19: a par ps-exen kivul ami er is valamit mas semmi
19.
#6: Az Xbox One S mellett szól, hogy tud 4k Ultra HD Blu-rayezni, a világ legjobb kontrollerét adják mellé, valamint ott van az Xbox Live Gold elfizetés, ami sokkal jobb, mint a PS Plus; a Game Pass és az EA Access előfizetés. Az Xbox One X meg a világ legerősebb konzolja lesz. Valamint ez is tud 4K Blu-rayezni, amit a PS4 Pro sem tud, és natív 4k játékélményt ad, amit szintén nem tud a Pro vagy csak 1-2 játéknál! Exkluzívok meg itt is vannak és lesznek is, csak nem olyan 'nagy' címek, mint a Sanyinál! Gondolom egy Halo 5, egy Gers of War 4, Forza 7 azért nem rossz választás.

Akinek 4K-s HDTV-je van, annak egyértelműen sokkal jobban megéri az Xbox One (X)! Nem beszélve a One-al visszafelé kompatibilis, azaz játhatsz egyes X360-as címekkel! Míg ez nem igaz a PS4 esetében! Szóval az, hogy semmi nem szól az Xbox One mellett, egy nagyon nagy hülyeség, mert majdnem minden mellette szól!
16.
supair
Sajnos a Destiny 2 ből megint kimaradt a fűszerezés,akár az elődjéből.Azt ajándékba odaadtam egy 10 éves kisfiúnak. Egy hét játék után.
9.
grindcore
#6: Eleg komoly erv, hogy az van a tulajnak, gyakorlatilag minde mas erv lof@szt se er ha csak box van lol ;-)
8.
Codehook1337
#6: Olyan mintha a komment elso felet es a masodik felet ket kulon szemely irta volna :Ddd
6.
Dark_Temptation
#3: a vita egyáltalán nem rossz dolog, csak normálisan, kulturáltan kell űzni. semmilyen érv nem szól az xbox mellett, csak annyi, hogy az van a tulajnak. semmi más. ja de, ha minecraftozni akarsz.
3.
Anonymus11234
#2: Köszönjük, erre a vitaindító kommentre nagyon nagy szükség volt. Szerintem mindenki el tudja magának dönteni, hogy min szeretne játszani :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...