Destiny 2 PC, PS4, XBOXONE

A Bungie és az Activision nem hagyta sokáig pihenni a Destiny márkanevet. Itt a folytatás!

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka

A Gamescom forgatagában sem érdemes megfeledkeznünk arról, hogy elszaladt egy újabb hét, vagyis újabb ajándékkal vár bennünket az Epic Games Store.

GC 2022: Nem fognak több kiegészítőt eltávolítani a Destiny 2-ből

A tegnap bejelentett Destiny 2-kiegészítő mellett egy másik jó hírrel is szolgált a Bungie a játékosoknak. A jövőben nem fognak tartalmat eltávolítani a játékból.

GC 2022: Bemutatkozott a Destiny 2 következő kiegészítője, a Lightfall

A Destiny 2 továbbra is óriási népszerűségnek örvend, így nem csoda, hogy jövő év elején érkezik az új kiegészítője, amely a Lightfall alcímet fogja viselni.

Lezárult a deal, a Bungie hivatalosan is a Sony stúdiója lett

A Sony Interactive Entertainment januárban jelentette be, hogy felvásárolják a korai Halo-játékok és a Destiny fejlesztőit. Az üzlet mára lezárult, így a Bungie hivatalosan is a Sony zászalaja alá került.

Úgy tűnik, készül a mobilos Destiny

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Bungie és a NetEase már két éve dolgoznak együtt a mobilos Destiny spin-off kilövésén.

Animációs sorozatot kap a Destiny?

Egy nemrég megjelent friss álláshirdetés szerint a Bungie vezető producert keres a Destiny Linear Media részleghez, ahol olyan projektek felügyelete lenne a feladat, amelyek új médiumokon mutatnák be a franchise-t.

Íme, mit ad még az Xbox Game Pass márciusban

Március második felében snowboardra pattanhatunk, versenyautó volánja mögé ülhetünk vagy ellátogathatunk a vadnyugat egy szokatlan változatára is az Xbox Game Passnek hála.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amilyen sűrű volt a február, annyira sűrű lesz a hónap utolsó hete is: a következő napokban több nagyágyú is landol majd a boltok polcain, és néhány régóta várt indie címre is lecsaphattok majd.

Launch trailer a Destiny 2: The Witch Queenhez

Kevesebb, mint egy hét, és megérkezik a Destiny 2 következő kiegészítője, a The Witch Queen. A játék ennek apropóján megkapta a maga launch trailerét, csekkoljátok mindenképpen!

Destiny 2 - nagy az érdeklődés a Witch Queen iránt

A hónap második felében rajtol el a Destiny 2 következő kiegészítője, a The Witch Queen, ami a Bungie állítása szerint a játék legtöbbször előrendelt kiegészítője lesz. A bejelentés mellé egy friss videót is kaptunk a kraftolásról és a fegyverekről.