Destiny 2 PC, PS4, XBOXONE

A Bungie és az Activision nem hagyta sokáig pihenni a Destiny márkanevet. Itt a folytatás!
Típus:

Destiny 2 - csúszik a The Witch Queen megjelenése

Az eredeti tervek szerint már idén játszhattunk volna a Destiny 2 következő nagyobb expanziójával, a The Witch Queennel, azonban most úgy néz ki, erre 2022-nél hamarabb már nem kerülhet sor.

Destiny 2 - jövő héten kezdődik az új szezon

Közeleg a szezonváltás a Destinyben. A tizenharmadik szezon vadonatúj fegyvereket és egy játékmódot is hoz, valamint folytatja a Beyond Lighttal megkezdett történetet is, amiben a Cabal erői ellen küzdünk.

A Riot és a Bungie cheatkészítőket perel

Mind a Riot, mind a Bungie elkötelezett amellett, hogy a játékaikban a felhasználók örömét ne rontsák el a csalók. A két vállalat most közös perrel ment neki a cheateket készítő és árusító GatorCheatsnek.

Destiny 2 - jövőre jön a crossplay

Régóta kért funkció kerül be jövőre a Destiny 2-be, a keresztplatformos játék. Erről és más jövőbeli tervekről mesélt a Bungie egy friss blogposztban - még egy készülő karaktert is megmutattak.

Destiny 2 - ma élesedik a next-gen frissítés

A Bungie csapata némileg megcsúszott a Destiny 2 újgenerációs optimalizációjával, mától azonban az Xbox Series X/S és a PlayStation 5 tulajdonosai is teljes pompájában élvezhetik az online shootert.

A Google Stadia is megkezdi az iOS-es tesztelést

Több hír is érkezett az idén egyéves Google Stadiáról. A felhőalapú játékszolgáltatás hamarosan az Apple termékein is terjeszkedik, megkapta első igazán free-to-play játékát, és kedvező ajánlattal várják azt, aki náluk rendeli elő a Cyberpunk 2077-et.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Trailerduó érkezett a Destiny 2: Beyond Lighthoz

Kedden jelent meg a Destiny 2 legfrissebb és eddigi legnagyobb volumenű kiegészítője, a Beyond Light, amelyhez továbbra is teljes fordulatszámon szállingóznak az újabbnál újabb előzetesek.

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.