Destiny 2 PC, PS4, XBOXONE

A Bungie és az Activision nem hagyta sokáig pihenni a Destiny márkanevet. Itt a folytatás!
Típus:

A Bungie cheatárusítókat rángat bíróság elé

A Bungie tovább folytatja kereszteshadjáratát a cheatkészítők és -árusítók ellen. Ezúttal a Ubisofttal karöltve nyújtott be keresetet egy szervezet ellen, ami előfizetéses modellben árusít csalásokat videojátékokhoz.

Destiny 2 - bemutatóra készül a Bungie

Noha végül nem jelenik meg idén, augusztus végén mutatkozhat be a Destiny 2 következő nagyobb kiegészítője, a The Witch Queen, erről árulkodik legalábbis a teaser kép, amit a Bungie a minap lőtt fel a Twitterre.

Destiny 2 - már tesztelhető a cross-play funkció

A múlt héten már egyszer megcsúszott a Bungie keze, és véletlenül rátenyerelt a Destiny 2 cross-play lehetőségének az élesítésére: akkor már nem csináltak titkot belőle, hogy az hamarosan mindenki által tesztelhető funkció lesz.

Destiny 2 - csúszik a The Witch Queen megjelenése

Az eredeti tervek szerint már idén játszhattunk volna a Destiny 2 következő nagyobb expanziójával, a The Witch Queennel, azonban most úgy néz ki, erre 2022-nél hamarabb már nem kerülhet sor.

Destiny 2 - jövő héten kezdődik az új szezon

Közeleg a szezonváltás a Destinyben. A tizenharmadik szezon vadonatúj fegyvereket és egy játékmódot is hoz, valamint folytatja a Beyond Lighttal megkezdett történetet is, amiben a Cabal erői ellen küzdünk.

A Riot és a Bungie cheatkészítőket perel

Mind a Riot, mind a Bungie elkötelezett amellett, hogy a játékaikban a felhasználók örömét ne rontsák el a csalók. A két vállalat most közös perrel ment neki a cheateket készítő és árusító GatorCheatsnek.

Destiny 2 - jövőre jön a crossplay

Régóta kért funkció kerül be jövőre a Destiny 2-be, a keresztplatformos játék. Erről és más jövőbeli tervekről mesélt a Bungie egy friss blogposztban - még egy készülő karaktert is megmutattak.

Destiny 2 - ma élesedik a next-gen frissítés

A Bungie csapata némileg megcsúszott a Destiny 2 újgenerációs optimalizációjával, mától azonban az Xbox Series X/S és a PlayStation 5 tulajdonosai is teljes pompájában élvezhetik az online shootert.

A Google Stadia is megkezdi az iOS-es tesztelést

Több hír is érkezett az idén egyéves Google Stadiáról. A felhőalapú játékszolgáltatás hamarosan az Apple termékein is terjeszkedik, megkapta első igazán free-to-play játékát, és kedvező ajánlattal várják azt, aki náluk rendeli elő a Cyberpunk 2077-et.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.