Destiny 2 PC, PS4, XBOXONE

A Bungie és az Activision nem hagyta sokáig pihenni a Destiny márkanevet. Itt a folytatás!
Típus:

Legalább 800 embert bocsát el az Activision

Az Activision Blizzard is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a számok mellett megerősítették a korábbi szóbeszédet, miszerint közel 800 munkatárstól válnak meg.

Komoly leépítésekre készül az Activision-Blizzard

Szörnyen döcögős évet tudhat maga mögött az Activision-Blizzard, hiszen több húzócímük is a vártnál jóval gyengébben teljesített. Ennek nyomán pedig hamarosan akár több száz munkavállalójuk is állás nélkül maradhat.

A Bungie elárulta, mi lesz a Destiny 2 jövője

Most először szólalt meg a Bungie illetékese az Activisionnel való szakítás után. A frencsájz rendezője, Luke Smith röviden felvázolta, hogy mi várható a jövőben a Desiny 2-vel kapcsolatban. Aggodalomra nincs ok.

Szakított a Bungie és az Activision

Nyolcévnyi házasság után a Bungie úgy döntött, elég volt az elmúlt évek feszültségéből, így tegnap hivatalos oldalán jelentette be a stúdió, hogy búcsút intenek az Activisionnek. A Destiny minden joga a csapatnál maradt.

Destiny 2: Forsaken - jócskán alulteljesített a DLC

Az Activision Blizzard a tegnapi napon közzétette a legújabb pénzügyi jelentését, mely alapján a szeptember 30-cal záródó üzleti negyedévben a vállalat az előzetes elvárások felett teljesített. Ám vannak szépséghibák...

November közepéig ingyenes a PC-s Destiny 2

A BlizzCon nyitóünnepségén jelentette be a Blizzard, hogy a Battle.neten keresztül korlátozott ideig teljesen ingyen beszerezhető a Destiny egy évvel ezelőtt megjelent második felvonása. Aki letölti, az meg is tarthatja a játékot.

Destiny 2 - minden korábbi DLC jár a Forsakenhez

Ha csak az alapjáték van meg, de szemezel a Forsaken kiegészítővel, jó hír, hogy elég az utolsó bővítményt megvenni, hiszen a Bungie most hozzávágja a korábbi DLC-ket is. Mától indul az halloweeni event is.

Destiny 2: Forsaken - kipróbálható a Gambit mód

Akik kihagyták anno a Gambit demóját, most újra nekiveselkedhetnek a PvE-t és a PvP-t ötvöző játékmódnak. A Bungie bejelentette, hogy ezen a hétvégén azok is kipróbálhatják a Destiny 2: Forsaken adalékát, akiknek nincs meg a DLC.

Gyors pillantás a Destiny 2: Forsaken raidjére

A Destiny 2 legújabb DLC-je a múlt héten érkezett, de az új raidre még várnunk kell, hiszen csak pénteken élesedik. A Bungie jóvoltából most néhány másodperc erejéig bepillantást nyerhetünk a Last Wishbe.

Brit toplista: rekorddal indított a Spider-Man

Nem okozott meglepetést a múlt héten bemutatott Spider-Man, hiszen az élen nyitott az Egyesült Királyságban. Az viszont már érdekesebb, hogy az Insomniac Games pókkalandja az idei év legjobban fogyó játéka lett a briteknél.