Destiny 2 PC, PS4, XBOXONE

A Bungie és az Activision nem hagyta sokáig pihenni a Destiny márkanevet. Itt a folytatás!
Típus:

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.

Destiny 2 - ősszel jön a következő nagy kiegészítő

A Bungie kiadós livestreamet tartott a Destiny 2 kapcsán. Lerántották a leplet a játék új szezonjáról, bemutatkozott a következő három nagy kiegészítő, és még a next-gen változatokról is szó esett.

Destiny 2 - irány az Európé?

A Bungie közzétett egy rövid teaser videót, amely alapján kereken egy hét múlva fogják leleplezni a Destiny 2 következő nagy frissítését. A találgatások szerint a Jupiter holdjára, az Európéra vezetnek majd minket az események.

Destiny 2 - next-gen konzolokon is

A Bungie korábban is bebizonyította, hogy hosszú távra tervez a Destiny 2-vel, erre pedig ma sem cáfoltak rá. Hivatalosan is bejelentették: Xbox Series X-re és PlayStation 5-re is elhozzák a játékukat.

Otthonról dolgoznak a Bungie alkalmazottai

A koronavírus fertőzése kifejezetten súlyosnak bizonyult Seattle környékén, ezért a Bungie úgy döntött, hogy határozatlan ideig bezárja az irodáit, a munkaerő pedig teljes egészében átáll a home office-ra.

A Destiny 2 is búcsút int a fizetős loot boxoknak

A Bungie bejelentette, hogy a Destiny 2 következő szezonjával búcsút int a fizetős loot boxoknak. Pénzt persze továbbra is költhetünk a játékon belül, de a loot box, mint mechanika, már csak ingyenes formában marad benne a programban.

Destiny 2 - visszatér a Trials of Osiris

A Bungie fejlesztői hivatalosan is megerősítették, hogy a 3v3-as felállású, Trials of Osiris névre hallgató hardcore PvP-játékmód hamarosan újból elérhető lesz a Season of the Worthy keretein belül.

TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!

Destiny 2 - a jövő héten indul a Season of Dawn

A Bungie megerősítette, hogy jövő héten rajtol el a Destiny 2 következő szezonja, a Season of Dawn. Ugyan az előző szezonban sikeresen levertük a vexek invázióját, de az Osirist máris veszélyezteti egy újabb fenyegetés.