Destiny 2 PC, PS4, XBOXONE

A Bungie és az Activision nem hagyta sokáig pihenni a Destiny márkanevet. Itt a folytatás!
Típus:

Destiny 2 - rekordokat döntöget a PC-s verzió

Úgy fest, telitalálat volt a free-to-play Destiny 2-t elindítani PC-n, az ugyanis a 290 ezer egy időben játékosával nem csak a számítógépes csúcsot döntötte meg, de a konzolos verziókat is lehagyta.

Destiny 2 - vár a Garden of Salvation

Megjelent a Destiny 2 legújabb expanziója, így a játékosok máris készülnek a Shadowkeep első raidjére. A némileg ismerős Garden of Salvation holnap megnyitja a kapuit - ehhez érkezett egy rövidke előzetes is.

Újabb franchise-ról szólnak a Bungie távlati tervei

Úgy néz ki, hogy a Destiny sikerei mellé egy újabb nagydobást szeretnének összerakni a Bungie fejlesztői, mellyel nem titkolt céljuk, hogy 2025-re ők is a világ legnagyobb szórakoztatóipari cégei közé tartozzanak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét izgalmas hétre virradt, ugyanis a következő napokban akad minden, ami csak szem-szájnak ingere; izgalmas kiegészítők, remek felújított játékok, és persze a Ubisoft Ghost Recon: Breakpointja is elrajtol.

Rengeteg tartalommal jön a Destiny 2: New Light

Ha szűkös a pénztárca, de így is vonz benneteket a Destiny 2 univerzuma, akkor a játék ingyenes változatát, a New Lightot csak nektek találták ki! A Bungie elárulta, hogy mi mindent kapunk a napokon belül érkező verzióban.

Utolsó előzetesen a Destiny 2: Shadowkeep

A tervezettnél kicsit később fut majd be a Destiny 2 következő nagy DLC-je, a Holdon játszódó Shadowkeep. A premier viszont a nyakunkon, így befutott az új kiegészítés utolsó hangulatfokozója.

GC 2019: Friss előzetesen a Destiny 2 újdonságai

Két vadonatúj kedvcsinálóval jelentkezett a Destiny második felvonása. Az egyik a folytatás következő nagy kiegészítőjére, a Shadowkeepre koncentrál, míg a második a játék következő szezonját, a Season of the Undyingot mutatja be.

GC 2019: Csöpögnek az infók a nyitóceremónia előtt

Ha valaki nem szereti, hogy idő előtt lelövik nekik a nagy bemutatók meglepetéseit, görgessen tovább: a szervezők (és a szivárogtatók) szorgalmasan csöpögtetik az infómorzsákat a Gamescom nulladik napjáról.

Destiny 2 - késik az új kiegészítő

A Bungie saját hivatalos oldalán, egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy sajnos nem tudják tartani a Destiny 2 ingyenes változatának és új kiegészítőjének a tervezett megjelenését, így pár héttel elhalasztják a premiert.

Destiny 2: Shadowkeep - séta a Holdon

A hétvégén tartották meg a GuardianCon nevű eseményt, ahol a Bungie levetített egy rövid előzetest a Destiny 2: Shadowkeephez. A videó a kiegészítő régi-új helyszínéből ad egy kis ízelítőt.