Destiny 2 PC, PS4, XBOXONE

A Bungie és az Activision nem hagyta sokáig pihenni a Destiny márkanevet. Itt a folytatás!
Típus:

Otthonról dolgoznak a Bungie alkalmazottai

A koronavírus fertőzése kifejezetten súlyosnak bizonyult Seattle környékén, ezért a Bungie úgy döntött, hogy határozatlan ideig bezárja az irodáit, a munkaerő pedig teljes egészében átáll a home office-ra.

A Destiny 2 is búcsút int a fizetős loot boxoknak

A Bungie bejelentette, hogy a Destiny 2 következő szezonjával búcsút int a fizetős loot boxoknak. Pénzt persze továbbra is költhetünk a játékon belül, de a loot box, mint mechanika, már csak ingyenes formában marad benne a programban.

Destiny 2 - visszatér a Trials of Osiris

A Bungie fejlesztői hivatalosan is megerősítették, hogy a 3v3-as felállású, Trials of Osiris névre hallgató hardcore PvP-játékmód hamarosan újból elérhető lesz a Season of the Worthy keretein belül.

TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!

Destiny 2 - a jövő héten indul a Season of Dawn

A Bungie megerősítette, hogy jövő héten rajtol el a Destiny 2 következő szezonja, a Season of Dawn. Ugyan az előző szezonban sikeresen levertük a vexek invázióját, de az Osirist máris veszélyezteti egy újabb fenyegetés.

Destiny 2 - rekordokat döntöget a PC-s verzió

Úgy fest, telitalálat volt a free-to-play Destiny 2-t elindítani PC-n, az ugyanis a 290 ezer egy időben játékosával nem csak a számítógépes csúcsot döntötte meg, de a konzolos verziókat is lehagyta.

Destiny 2 - vár a Garden of Salvation

Megjelent a Destiny 2 legújabb expanziója, így a játékosok máris készülnek a Shadowkeep első raidjére. A némileg ismerős Garden of Salvation holnap megnyitja a kapuit - ehhez érkezett egy rövidke előzetes is.

Újabb franchise-ról szólnak a Bungie távlati tervei

Úgy néz ki, hogy a Destiny sikerei mellé egy újabb nagydobást szeretnének összerakni a Bungie fejlesztői, mellyel nem titkolt céljuk, hogy 2025-re ők is a világ legnagyobb szórakoztatóipari cégei közé tartozzanak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét izgalmas hétre virradt, ugyanis a következő napokban akad minden, ami csak szem-szájnak ingere; izgalmas kiegészítők, remek felújított játékok, és persze a Ubisoft Ghost Recon: Breakpointja is elrajtol.

Rengeteg tartalommal jön a Destiny 2: New Light

Ha szűkös a pénztárca, de így is vonz benneteket a Destiny 2 univerzuma, akkor a játék ingyenes változatát, a New Lightot csak nektek találták ki! A Bungie elárulta, hogy mi mindent kapunk a napokon belül érkező verzióban.