Ingyenes hétvégét kapott a Skyrim a Steamen

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 8.
  • Akció
Link másolása
Mától ingyenesen elérhető a PC-tulajdonosok számára a The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition a Steam rendszerén. A különleges akció egészen vasárnap estig tart, így aki még nem próbálta a Bethesda játékát, itt a remek lehetőség rá.

Egy igazán ütős címmel tehetnek próbát a PC-sek ezen a hétvégén, a Steamen ugyanis mától ingyen letölthető a The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition. A lehetőség vasárnap estig tart, így érdemes minél hamarabb nekiugrani a letöltésnek.

A játékosok a teljes játékot megkapják erre az időre, beleértve minden eddigi kiegészítőt is. Sőt, azok akiket annyira meggyőzött a játék, hogy nemcsak három napig szeretnék nyúzni, szeptember 7-10. között 50 százalékos kedvezménnyel, akár végleg magukévá tehetik az online áruházban.

Az eredetileg 2011-ben megjelent játék hatalmas sikereket aratott annak idején, már csak ezért is érdemes lehet kipróbálnia annak, akinek eddig kimaradt az életéből.

14.
14.
fearer
#12: Igen, én sem értem, miért csinálják megint, de mondjuk már akkor utaltak rá, hogy nem ez volt az utolsó próbálkozásuk a témában.
Ezt viszont még nem hallottam, hogy csak egyszer fizetnek nekik, de akkor még rosszabb a helyzet, mint hittem.
12.
12.
Rézfánfütyülő
#11: Azt hogy miért viszont nem értem. Kb ugyanekkora backlash volt a vége, de nem, más néven megpróbálják újra. Viszont extra poén, hogy ha a pletykák igazak, egyszer fizetnek a moddereknek, aztán soha többé a haszonból.

"You cannot say it's paid mods, if we do not pay the modders!"
11.
11.
fearer
#8: Igen, elég valószínű, hogy ezért lett így időzítve az ingyen hétvége. Az a vicces, hogy a fizetős mod-okat már megpróbálták 2015-ben Steam-en, és abból is csúnya bukás lett, de úgy néz ki nem adják fel.
10.
10.
Rézfánfütyülő
#9: Jaja, ez sem segít a helyzeten, ahogy az sem, hogy nem veszik tudomásul, hogy a modderek nélkül már rég halott lenne mindkét játék - ez a Fallout esetében elég kínos, nem jött ki olyan régen, a Skyrim sokkal jobban bírta.
9.
9.
hadzsime
#8: Az a poén, hogy a nexusos modok általában jobbak is mint a fizetősek.
Itt van is egy összehasonlító videó(Fallout 4):
https://youtu.be/enVq__EbyLY?t=47s
4.
4.
Rézfánfütyülő
Tűzoltás level 9000. Ettől még nem fogják jobban lenyelni a Creation Clubot az emberek, de új felhasználókat talán behúzhatnak vele, aki n em annyira forog a modos körökben, akár fel is ülhet ennek a marhaságnak.
3.
3.
Extol
Akit kicsit is megérint a fantasy téma az tuti tolta már
2.
2.
Slik
szerintem nem sok gamer letezik a vilagon aki legalabb egyszer ne probalta volna :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...