Elérhető az NBA 2K18 demója

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 9.
  • Letöltés
Link másolása
Két hét múlva érkezik az NBA 2K18, és a 2K Sports jó szokásához híven elérhetővé tette a The Prelude névre keresztelt próbaverziót Xbox One-on és PS4-en. Belenézhetünk a MyCareer elejébe, ahol majd felfigyelnek ránk.

Hasonlóan a korábbi részek The Prelude módjához, ezúttal is a megjelenés előtt kipróbálhatjuk az aktuális NBA 2K-t. Belenézhetünk a MyCareer első perceibe, minden a saját játékosuk megalkotásával kezdődik.

Jó hír, hogy a demóban elért eredményeinket továbbvihetjük a teljes verzióba, ahol a vadonatúj Neighborhoods módban is pattogtathatjuk a labdát. Ez lényegében egy közösségi tér, ahol lepacsizhatunk más játékosokkal, minijátékokat tolhatunk és akár elmehetünk fodrászhoz is.

A The Prelude már elérhető Xbox One-on és PS4-en. Az NBA 2K18 szeptember 19-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re és Switch-re.

4.
4.
Zanetti
Az a baj, hogy PC-n gondolom tele lesz csalóval, lassú szerverekkel és idegesítő bugokkal (pl. MyTeam challengekben egy csomószor megcsináltam a 17-es részben a feladatot, de mégse adta meg, csak a szerződésből vont le).

18-ba már most elkezdődött a megkülönböztetés, konzolon van Prelude, PC-n nincs,
3.
3.
DarkLord
#2: Igen próbáltam nekem nem tetszik őszintén megmondom. 100-as tempón is baromi vontatott és lassú a játékmenet, nekem ez nagyon zavaró. Mellette a mozgás sem valami acélos van előrelépés az ezelőtti évekhez képest, de engem nem vett meg. Az online része, pedig pocsék volt , persze azon biztos változtatnak a teljes játékra, mert szinte az összes játék úgy akadt , mint a huzat.

Itt , arról van szó 2K-nál, hogy megkreáld a karaktered, amivel játszani fogsz a játékban és pár bevezető meccsről. Ez ilyen volt eddig is. Ennyi előnyöd van, hogy egyből mehetsz a Parkba, majd meg az új játék módba fejlődni.

Én maradok a 2K-nál, mert abban biztos vagyok, hogy nem lesz csalódás.
2.
2.
unrealnoise
#1: Ez fasza, de te próbáltad az NBA Live-ot? Tetszett? Sokan azt mondják, hogy nagyot lépett előre. Nekem tetszik egyébként.

Sőt demóra és prezentációja is nagyon adja, ez az NBA 2k-s demó inkább vicc, mint demó...
1.
1.
DarkLord
Csak a MyCareer-ben lehet játszani. Meg lehet kreálni a karaktert és 4 meccset lehet lenyomni a sztoriban. A karakterünk egy ilyen nyári ligás össznépi dobálásra érkezik, ahol 3-3 elleni meccseket kell tolni és a legjobbak részt vehetnek a fő pályán az 5-5 elleni meccsen, persze felfigyelnek ránk és elmehetünk egy próba meccsre egy igazi NBA csapathoz és itt a vége a Prelude-nak. Jó figyelmesen kell megkreálni a karaktert, hogy ki mit szeretne, mert az lesz a játékban is, akit most kreál az ember. Szeptember 15 a megjelenés amúgy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...