Friday the 13th: The Game - jön a Jarvis-ház

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 10.
  • Teaser
Link másolása
A Friday the 13th: The Game kiadója, a Gun Media jóvoltából egy új teaser videóban nézhetjük meg, mire kell számítanunk a játék következő frissítésépvel. Az már egészen biztos, hogy érkezik az eső, és új térképet is kapunk.

A Gun Media egy rövid, de annál izgalmasabb teaser videóban húzza el előttünk a mézesmadzagot azt illetően, hogy mit fog tartalmazni a horrorjáték következő frissítése. A képsorok egyértelműen felfedik, hogy ezentúl a Jarvis-házban is bujkálhatunk a kegyetlen mészáros elől, és a legújabb update a Friday 13th: The Final Chapter című mozin alapszik majd. Az is biztosra vehető, hogy sok különös gyilkolási módszer kerül be az említett filmből, köztük a méltán emlékezetes zuhanyzós jelenetben látott könyörtelen kivégzés is. 

Az is egyértelmű a videó alapján, hogy érkezik a játékba az esős időjárás, amely még inkább megkavarhatja a szálakat mindkét oldalon. Hogy mikor élesedik az update, arról egyelőre nincs hír, de nagy valószínűséggel a pontos dátumról is lehull a lepel hamarosan.

2.
2.
GAMEROD
Még ajánlottam is a fejlesztőknek anno hogy eső és mennydörgés nélkül szart nem ér az egész. Single player nem hiszem hogy lesz, mert egyszerűen nem olyan a játék hogy alkalmas legyen rá valaha is. Egy single playerbe hatalmas bejárható terület kell, és kidolgozott sztori. Ezek meg csak kis map-ek amiből nem lehet single részt kihozni.
1.
1.
crytek
A singlet mondják az mikor jön!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...