Hivatalos: decemberben jön az Okami HD

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az elmúlt heteket uraló szóbeszédek után a Capcom hivatalosan is megerősítette, hogy újabb felújított kiadást kap az eredetileg PlayStation 2-re megjelent Okami. A most megjelölt decemberi premier egyelőre csak Japánra érvényes.

Az elmúlt hetekben többször is lehett arról hallani, hogy a Capcom ismét leporolja a PlayStation 2-re megjelent Okamit. A szóbeszédek végül igaznak bizonyultak, a japán kiadó ugyanis ma megerősítette, hogy a játék felújított kiadása PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik. A két konzolra december 21-én, számítógépekre pedig december 13-án.

A digitálisan és fizikai adathordozón is megvásárolható Okami HD 4K-támogatást kap, de a rajongók választhatnak majd 4:3-as képarányt is, illetve a jól ismert töltőképernyős minijáték is visszatér.

Egyelőre nem tudni, hogy Európába mikor látogat el az újragyúrt kiadás, így nekünk addig a Clover Studios PlayStation 2-re megjelent eredetijével, a 2008-ban a Ready at Dawn gondozásában készült Wii-s feldolgozással vagy a PlayStation 3-ra kiadott HD-kiadással kell beérnünk.

3.
3.
Gykrizsi
#2: Ok, bevallom a headlinet nem olvastam el, és úgy kicsit fura volt a szöveg :)
2.
2.
RangerFox
#1: De meg fog jelenni mindenhol, csak a japánoknál mindig hamarabb jelennek meg az ilyen játékok.
1.
1.
Gykrizsi
Akkor nálunk nem jelenik meg? Csak mert japánban nem látom értelmét egy box kiadásnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...