Sztoritraileren az Empyre: Lords of the Sea Gates

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 13.
  • Videó
A Coin Operated Games felülnézetes RPG-je meglehetősen érdekes felütéssel bír: a 19. századi New Yorkot árvíz sújtja és a polgárok élete nehéz, lévén nem jutnak elég édesvízhez. Több frakció küzd a dominanciáért.

Az Empyre: Lords of the Sea Gates sztoriját az a Paul Noth veti papírra, akinek a nevéhez számos képregény fűződik, de több évet lehúzott a Cartoon Networknél és az Adult Swimnél is. A steampunk RPG-ben a 19. századi New York utcáit elárasztotta a tengervíz, minden negyedben más banda uralkodik, akik gyakorta egymásnak esnek a hatalomért és a kevés édesvízért.

Mi döntjük el, hogy kivel szövetkezünk, miközben egyre mélyebbre jutunk a városban, hogy valahogy elhárítsuk az ivóvízproblémát. Nem muszáj harcolni, fenyegethetünk és meggyőzhetünk másokat céljaink eléréséhez, a csapatunk pedig szakmákat tanulhat ki. Ha például a Sandhogok csoportjához csatlakozol (ők ástak alagutakat Manhattan alatt), igen kemény és izmos fickóvá válhatsz.

A körökre osztott harc mellett a barterezésnek is nagy szerepe lesz, fontos ingatlanokra és vállalkozásokra teheted rá a mancsodat, általában a tulajdonosok meggyilkolása után. Cuccokat a gőzgépek által hajtott automatákból szerezhetünk, de a helyi csempészekkel is összebarátkozhatunk tiltott árukért. A finom urak csak értékes tárgyakat (kardok, pisztolyok) hajlandóak elcserélni.

Az Empyre: Lords of the Sea Gates október 4-én landol a Steamen. Fentebb megnézheted megnézheted a vadiúj sztoritrailert.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
2.
XuChi
Mint valami marionett bábúk :D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...