Fotómód is lesz a Super Mario Odyssey-ben

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 14.
  • Hír
Link másolása
A Super Mario Odyssey lesz az első olyan játék a sorozatban, amit olyan modern funkcióval vérteznek fel, mint a fotómód. A tegnapi Directben friss gameplayt láthattunk a platformerből, amit a Switch-csel egybecsomagolva is megvehetünk.

A jelenlegi generációs konzolokon már megszokott dolog, hogy egy-egy játékot fotómóddal vérteznek fel, de a Nintendo csak most állt be a sorba. A Super Mario Odyssey-ben a D-pad lefele gombját lenyomva csalhatjuk elő a funkciót, amivel tökéletes screenshotokat készíthetünk.

A kamerát szabadon mozgathatjuk közben, ki-be zoomolhatunk, eltüntethetjük a HUD-ot is, illetve különféle szűrőket is beállíthatunk. Van itt mindenféle filter: blur effekt, és olyan is, amely Game Boy- vagy SNES-játékká alakítja Mario új kalandját. A Nintendo szerint ezzel a móddal könnyen készíthetünk háttérképeket számítógépünk és telefonunk számára. Üdv 2017-ben!

Ha még nem vettél Switch-et, bizonyára örülni fogsz annak, hogy a Super Mario Odyssey-t egy új konzolcsomagban is megveheted október 27-én. A bundle a játék kópiája és a konzol mellett piros Joy-Conokat és hordtáskát tartalmaz. Ára 380 dollár lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...