Mától elérhető a PUBG legújabb frissítése

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 14.
  • Letöltés
A Bluehole a tesztszerveres napok után mindenki számára elérhetővé tette a PlayerUnknown's Battlegrounds szeptemberi frissítését, amely az eddigi legnagyobb patch, amit a játékhoz kiadtak.

A Bluehole csapata nem lustálkodik, rendszeresen új tartalommal látja el a PUBG egyre hatalmasabb játékostáborát. Ahogyan arról már mi is írtunk, a szeptemberi frissítés sok újdonságot hoz magával. A rengeteg apróbb javításon kívül több olyan számottevő dolog is érkezik, amely komolyan befolyásolhatja a játékmenetet.

A Mini-14-es stukker például egy igen izgalmas fegyvernek látszik, amely egy kis változatosságot hozhat a programba az eszközök terén. Az új város, a Stalbertől délre található Kameshki további lehetőségeket biztosít a jó lootszerzésre a játékosoknak.

Talán a legérdekesebb változás mind közül, hogy immár ködös időjárás is lesz a játékban, megbolondítva ezzel mind a közelharcot, mind pedig a távoli mesterlövészetet. A VG24/7 által közzétett, alábbi játékmenet-videók alapján tökéletesen lehet látni, hogy a látótávolság drasztikusan lecsökken ilyen időjárási körülmények között, izgalmasabbá téve ezzel a harcot.

A játék legújabb frissítése a mai naptól érhető el.

50.
Fakjee
#49: Ez után is lesz....:)
49.
delphijos
#46: "mert baromira nincs erre időm"

???? Eddig volt?
48.
PaprikaJancsi
Ti amúgy jól szórakoztok egymással ?
47.
KnhlmGbr.PnsF.Pcsrt
#46: Egy értelmes érvet nem tudtál még felhozni a "hazugásgaim" ellen, se most, sem pedig a múlt alkalommal.
Az adminok is megnézhetik a fiókodat vagy akár az enyémet és láthatják, hogy az általad bénán hamisított üzenet nem létezik. Remélem van erre lehetőség.
46.
PoénFüggő
#45: Utolsó hozzászólásom lesz: Én azt javaslom neked, hogy fejezd be ezt az egész szinjátékot, mert nagyon nevetséges vagy. Abbol is jól látszik, hogy az egész mögött te vagy, hogy kézzel-lábbal hazugságok tömkelegével próbálod a hamis igazadat elérni. Téged simán csak zavart az amit a pubgvel kapcsolatban leírtam, és ezen felbuzdúlva gyártottál egy rakás kamu profilt, és mellé még hamisítottál szövegeket is. Egy mondaton belűl látsz összefüggést egy régi és egy új. majd két új regisztráció között. Nehéz eligazodni a beteges gondolataidon.
A célodat nem ért6ed el, és nem is fogod. Ha van véleményem a pung vel kapcsolatban akkor azt a jövőben is le fogom írni, még akkor is ha az összes profiloddal is fogsz tiltakozni. További szép estét, én befejeztem mert baromira nincs erre időm.
45.
KnhlmGbr.PnsF.Pcsrt
#44: Július 18.regisztráltál és az első napodon, rögtön egy PUBG hírben, álltál ki a Kunhalmi Gábor profilod mellett.
https://www.gamekapocs.hu/hir/55009/playerunknown_s_battlegrounds_fps_nezetben_is#comments

Ezután ugyanezt a mintát követve beregisztrált Pacsirta, akinek az első dolga pedig az volt, hogy "melletted" álljon ki (15 perc regisztráció után) 43-as komment
https://www.gamekapocs.hu/hir/55679/playerunknown_s_battlegrounds_a_buvos_10_millio#comments
Szeptember 7. tehát azon a napon, amikor beregisztrált.

Édes vagy, hogy maszatos pofival a macskára kened, hogy megette a csokit, de ennyi bizonyítékot én nem hamisíthattam.
Már ott megbukik a dolog, hogy Kunhalmi Gábor profilod hónapokkal a PoénFüggő profilod előtt lett beregisztrálva. Tehát ha külön személy lenne,nem tudhatta volna, hogy te milyen módon írsz.
44.
PoénFüggő
#42: Tudod az a helyzet, hoögy az én hibám ami történt. Ez az egész marhaság miattam van. Rá kellett volna már az elején jönnöm, hogy nem vagy bneszámítható. Sajnos hibáztam. Ez van. Teret engedtem egy ilyen állatnak mint te.
43.
PoénFüggő
#40: Azért mert beteg ember vagy. Ilyen egyszerű a válasz. Simán csak nem vagy normális. Lassan eljuthatnánk odáig, hogy a személyes sértettségedet nem vetíted ki rám.
42.
KnhlmGbr.PnsF.Pcsrt
#36: A betűk sem nagyon stimmelnek. A "Mindekivel" szó első betűje és utána az "in", abnormálisan távol van a szó többi részétől, de nem annyira távol mint egy szóköz.
41.
PoénFüggő
#38: Szerintem beteg vagy, de mindegy. Fordulj orvoshoz.
40.
KnhlmGbr.PnsF.Pcsrt
#36: Plusz; ha ez lenne a terv egyáltalán minek írnám meg neked?
39.
Parázs
#35: Ezeket én is leírtam neki, de már nem várok tőle túl sokat. Rá kell hagyni.
38.
KnhlmGbr.PnsF.Pcsrt
#37: Itt pedig az üzi, amit átszerkesztettél: https://imgur.com/a/DG3zp
Szeptember 10.
37.
KnhlmGbr.PnsF.Pcsrt
#36: Ez pedig az enyém: https://imgur.com/a/OSiNn
Szép munka amúgy.
36.
PoénFüggő
#31: http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/09/15/3672017_09_15_1_.jpg
35.
Fakjee
#34: Kivétel ha beteg az agyam és ahelyett hogy élnék, asszonnyal haverokkal tölteném az időt inkább éjjel nappal egy fórumra járok ahol jól lefikázhatom egy számomra nem tetsző játékot az összes létező hír alatt. Mintha ettől bármit változna a népszerűsége.
Kvázi saját magából csinál lifeless idiótát és jól szórakozik közben - igen magas értelmi képességre is mutat ezzel... :D
34.
Parázs
#33: Szerintem a rajongóknál is jobban vágja a játékot. Ha valamit utálok, párszor felületesebben megtárgyalom és utána leszarom.
33.
Fakjee
#29: Milyen drágaságomat agyas, nekem a PUBG abszolút nem jött be nem érdekel ha "bántják" csak jó látni hogy ilyen lifeless gyerekekkel van tele a fórum akikazon élik ki magukat hogy minden olyan hír alatt ami utált játékukkal foglalkozik, hosszú sorokkal fikázzák a produktomot muntha ezzel bárkit is meggyőznének a játékkal kapcsolatban. Szép kis magánélet. :)
31.
KnhlmGbr.PnsF.Pcsrt
#29: Úgy érted a drágaságot Gáborom? https://imgur.com/a/P6OSH
30.
PoénFüggő
#28: Ok, bocs igazad van, és ne haragudj. Elnézést kérek, javítom magam. A belüket is kidolgozzák a Bluholnál, hogy nekönk játékosoknak minnél több lehetőség jusson, a termérdek újítás közt szinte lebegek az izgalomtól...
... mellesleg nem tudom miről beszélsz, milyen tapaszutalat hiányról, de el kell árulnmom neked, hogy a YouTube korában nem kell megtapasztalnod a játékkészítés developeri oldalát, hiszen raltime developer videók sokasága áll készen csak meg kell nézni, hogy van olyan fejléesztő aki fél óra alatt össze dob egy ilyen várost...
29.
PoénFüggő
#27: és te csak sírsz és sírsz és sírsz minden alkalommal mert bántyák a dágaságodat brőőőhüüühüüüüh
28.
delphijos
#24: "na azt aláírom, hogy az új várossal kellett dolgozni egy kerek napot"

Egy új John Carmack a láthatáron? :) A legjobban a fikázásban azt imádom amiko valaki nulla tapasztalattal, benyögi hogy ez meg az 1-2 nap fejlesztés, vagy hogy "még ő is jobban megcsinálná". Hát persze.....
27.
Fakjee
#18: Énazt nemértemakinek ennyire szúrja a szemét minek kommentálja be ugyanazt erőszakosan minden hír alá...
Én leírtam azt hiszem 2 pubg hír alá megvettem refundoltam, mi nem tetszett, nem értem miért sikeres és ennyi a továbbiakban maximumbenézek a hírek alá mit fejlődik a játék.
De egy rakás fórumozó mármár kényszeresen megjelenik (rendszerint ugyanazok az arcok) minden egyes PUGB hír alatt hogy erőszakosan újra és újra leírja hosszú sorokon keresztül hogy mekkora szar ez a játék. Ennyire nincs mivel játszani vagy ennyire nincs magánéletük..?
26.
lesik20
#25: >Persze teljesen felesleges a veled való eszmecsere,

Miután írtál 25-30 sort ez látszik hallod :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...