Hétvégén ingyenes a Dead by Daylight

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 14.
  • Akció
Link másolása
Ha szereted a horrorjátékokat, ha szeretsz túlélni és menekülni, vagy éppen csapatban dolgozni, akkor most egy remek hírünk van számodra: a Starbreeze játéka, a Dead by Daylight ingyenesen játszható a hétvégén.

Mától egészen szeptember 17-ig, azaz vasárnapig ingyenesen tölthető a Steamről a Dead by Daylight. A Starbreeze horrorjátéka egyébként ez idő alatt akciósan meg is vásárolható az online áruházban. 

A Dead by Daylight a multiplayer élményének köszönhetően lett igazán sikeres, amelyet a Friday 13th: The Game-hez hasonlóan aszimmetrikus felállásban, többen az egy ellen játszhatunk. Itt egészen pontosan négy menekülni vágyó ember bőrébe bújhatunk bele, míg egy valaki a vadászösztöneinek hódolhat a természetfeletti rémet megformázva. A túlélőket külső nézetben, míg a rettegett gyilkost belső nézetben irányíthatjuk a küzdelemben.

A Dead by Daylight tehát ezen a hétvégén díjmentesen kipróbálható PC-n. Aki nem szeretne unatkozni az előttünk álló napokban, vagy csak nettó rettegésre vágyik, de nem feltétlenül ülne be egy moziba, annak most érdemes tennie a játékkal egy próbát!

6.
6.
#5: :DDDD
Tegnap én is néztem, nekem olyannak tűnt mintha a fickó azért üvöltene, mert a csaj szorongatja az ezredest.
5.
5.
hadzsime
Jó ez a kép. A pali ott sikoltozik a fájdalomtól a medvecsapdában, a mellette lévő csaj pedig olyan képet vág mintha azon gondolkozna, hogy elzárta-e otthon a gázt.
2.
2.
dante92
Én nagyon szeretem, rengeteg órám benne van :) de csak és kizárólag mint túlélő. Mindenképpen tegyetek vele egy próbát! ;)
1.
1.
PaprikaJancsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...