Tíz dolog, amit tudnod kell a Sea of Thievesről

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
Ha eddig értetlenül pislogtál a Rare új játékát látva, van egy jó hírünk: a csapat most egy videóban foglalja össze a Sea of Thieves legfontosabb jellemzőit. Közös tengeri csaták és kincskeresés vár ránk.

A Sea of Thievesben minden a tengeri kalandozásról szól. Ha van egy összeszokott csapatod, vitorlázhatsz az óceánon, megütközhetsz ellenséges hajókkal, és ha szerzel egy kincses térképet, nyomás a szárazföld és a felfedezés! A megfelelő kommunikáció a kulcsa mindennek, ha az élmény megvan, oszd meg a róla készült videót!

Az biztos, hogy a gépigény miatt nem kell aggódni: a Rare szerint akár 540p-ben is tolhatjuk a játékot gyengécske vasakon. Ráadásul a PC-sek és az xboxosok együtt játszhatnak majd.

A Sea of Thieves 2018 elején érkezik.


3.
3.
markoci555
A grafikájával az idő múlásával megbarátkoztam, de amit leszűrök ebből, az az, hogy lehet hogy az elején még többen fognak rajta játszani, de nem sokkal később ki fog halni, és az a maradék kis ember mindenfelől 300-as pinggel fog szaladgálni és élvezhetetlen lesz majd akármilyen pvp csata.

A videó meg ahogy az első kommentelő is leírta ez kalap sz*rt nem ér...
1.
1.
imchristailor
Jezusom, nem hiszem el, hogy kepesek voltak meg egy videot kesziteni, amibol csak az jon le, hogy ez mekkora bukas lesz.

A 10 dologbol:
1 a studio
1 az alpha jelentkeses
3 mutatja, hogy mit tudsz csinalni (semmit)
5 wow emberek egy vilagban online ez egy vadonatuj dolog, egeszen elkepeszto

NAGYON meglepodnek, ha sikeres jatek lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...