Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.
Típus:

Sea of Thieves - közeleg a második szezon

A hónap közepén ismét jókorát frissül majd a Sea of Thieves, a Rare online kalózos játéka. A második szezon rengeteg új kozmetikai extrát és egyéb újdonságot hoz majd, és várhatóan új lakók is érkeznek a tengeri kikötőkbe.

A Hades tarolt a BAFTA Game Awards díjátadón

Idén is megtartotta videojátékos díjosztását a Brit Film- és Televíziós Akadémia. A BAFTA Game Awards különböző kategóriáiban zsákszámra találhattuk PlayStation-exkluzív játékok jelöléseit, de a végül a Hades seperte be a legtöbb szobrot.

Sea of Thieves - indul az első szezon

A kalózok is belekóstolnak a szezonozásba a Sea of Thievesben, ma kezdetét is veszi az első, nagyjából három hónapos időszak. Új kihívások, új fejlődési rendszer és hasonlóak várnak a viharedzett tengeri rókákra.

Sea of Thieves - karácsonyozz kalózokkal!

Az adakozás ünnepe visszatér a tengerekre – elvégre kikre, ha nem a kalózokra igaz leginkább, hogy szeretnek osztozkodni? A Festival of Giving ünnepi küldetéseket és fagyos kiegészítőket hoz a játékba.

Jönnek a szezonbérletek a Sea of Thievesbe

Januártól látványos változások várnak a Sea of Thievesre: a Rare játékában is bevezetik a szezonokat, és jönnek a szezonbérletek, ugyanakkor az Arena módról leveszik a kezüket a fejlesztők.

Sea of Thieves - rémisztő újdonságok érkeztek

Alaposan kitett magáért a Rare a Sea of Thieves halloweeni eventjével. A Fate of the Damned eseménysorozata új sztorimissziókkal, heti küldetésekkel és rengeteg kozmetikai újdonsággal hozza ránk a frászt.

Sea of Thieves - ősi kincstárak mélyén

Óriási vagyonra tehetünk szert a Sea of Thieves következő frissítésében. A Vaults of the Ancients megnyitja a Gold Hoarders frakció kincsestárait, az ide vezető út azonban komoly veszélyeket tartogat.

Jócskán megtolta a Steam a Sea of Thieves szekerét

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Sea of Thieves, amely a készítők szerint jobb formában van, mint valaha. Természetesen a steames rajt is közrejátszott ebben, az elmúlt hónapot rekorddal zárta a játék.

Sea of Thieves - érkeznek a privát szerverek

A Sea of Thieves könyörtelen tengerein gyakran más játékosok jelentik a legnagyobb veszélyt. Hamarosan nyugodtabb vizekre szállhatnak azok, akik csak egy kis könnyed kalandozásra vágynak a barátaikkal.

Szellemhajók szelik a Sea of Thieves vizeit

Újfajta ellenség bukkant fel a Sea of Thievesben: Flameheart kapitány bosszúszomjas kísértethajói minden élőnek borsot törnek az orra alá. A legyőzésükkel újfajta jutalmak ütik a markunkat.