Divinity: Original Sin 2 - tegnap megjelent, és tarolt

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 15.
  • Biznisz
Link másolása
A Larian Studios végre befejezte a Divinity: Original Sin 2 fejlesztését, és ezzel együtt tegnap kilépett az Early Access-fázisból a játék. Nem mellesleg letaszította a PUBG-t a Steam eladási listájának trónjáról.

Sokáig Early Access-fázisban tartózkodott a Divinity: Original Sin 2, de tegnap végre megjelent a Larian Studios játéka teljes formájában. A címet az a rendkívüli szabadság teszi népszerűvé, amelynek köszönhetően órákra le tud kötni a program. És hogy valójában mennyire népszerű? A tegnapi megjelenésével a játék nemes egyszerűséggel letaszította a Steam eladási toplistájának trónjáról a PlayerUnknown's Battlegroundsot, mely már jó ideje a legnépszerűbb cím volt a letöltéseket figyelembe véve. 

Hogy meddig tart majd az uralom, azt egyelőre nem tudni, viszont aki szereti a hatalmas szabadságot nyújtó szerepjátékokat, annak tökéletes választás lehet a Divinity: Original Sin 2.

11.
11.
Erre az első rész vége óta vártam. Tipikusan az a játék, hogy a nyár közepén is lehúzott redőnnyel és pizzával ülsz előtte egész nap.

Ezt a rész támogattam, szóval az Early Access már egy ideje itt pihen a gépemen.
Csak egy pillantás, mondtam,azért mégiscsak megnézem. Csak az elejét... De nem tovább, mert a mentések nem lesznek használhatók a full release-nél.

Na ez a pillantás volt majdnem 8 óra zsínórban és szó szerint kényszeríteni kellett magamat, hogy kilépjek belőle. Most itt a játék végre, de olyan lassú a netem, hogy holnap estig tölteni fogja a 15 GB-ot.

Hosszú hét lesz a következő.
10.
10.
Necreon
Addig vártam az elsőnél egy 15 euró körüli leárazásra hogy megjelent a második. Olyan backlogom van PS4-en hogy idén se fejezem be, de ezzel szemezek...
9.
9.
tyber16
#8: Na igen ez egy jó kérdés. Elvileg be van jelentve rá de én mégse láttam sehol hogy hivatalosan is kijelentették de ez a rész már kapott alapból kontroller támogatást is. A magyar oldalakon azt írták hogy a konzolos verziók később érkeznek. Én szeretném ha még idén kijönne rájuk de van egy sanszom hogy csak tavasz környékén várhatóak vagy rosszabbik esetben kb 1 év múlva. Ez mondjuk annyiban nem állná meg a helyét ahogy írtam is hogy ez a rész már alapból támogatja a kontrollert szóval nem hiszem hogy annyi munka lenne a portolással. Én bízok a decemberig bezáró időszakra de közbe meg szerintem tavasz környékén jön majd.
8.
8.
exonic
Konzol megjelenésről van valami infó?
7.
7.
PaprikaJancsi
Gratula neki, sajna az én játék stílusom nagyban különbözik ettől, így az első rész sem tartott sokáig. Pedig elismerem az is hatalmas game volt, azért vak nem voltam, láttam az értékeit.
6.
6.
Veldspar
Elég erősen pályázhat az év RPG-je címre.
5.
5.
AfterLife
#4: Ez nem közvetlen folytatás(eleve sok-sok év van a két epizód között), tehát csak nyomokban építkezik az elődre.

Amúgy már beletettem 3 órát eddig és valami elképesztően jó. A hangulat, a szabályrendszer, a harc, a világ... majdhogynem jobb, mint volt. És persze ez a rész elvileg sokkal nagyobb és hosszabb is az elődjénél.
4.
4.
Shannaro
Mennyi köze van az első rész történetéhez? Mert érdekelne, de ha nagyon épít az első részre, akkor kihagyom...
3.
3.
Juha
Na basszus, az előzőt is épp, hogy elkezdtem pár hónapja, de szabadidő hiányában tartogattam.
Azt hiszem jövő héten nagyon náthás leszek.
2.
2.
imchristailor
Orulok a sikerenek, imadtam az elozo reszt. Alig varom a szombatot, amikor nekiallok es egesz nap csak ezt tolom.
1.
1.
DarkLord
Erre nagyon kíváncsi leszek csak most épp a Tyranny-t tolom ezerrel , mert kijött a kieg hozzá és kettő ilyen nagy volumenű játékot egyszerre tolni lehetetlen .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...