Divinity: Original Sin II PC

A méltán népszerű RPG folytatása.
Típus: Fantasy, körökre osztott, RPG

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.

Divinity: Original Sin 2 - jönnek az ajándékdobozok

Ne ijedjünk meg, nem loot boxokkal bővül az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb szerepjátéka! A Larian Studios csapata csupán ajándékcsomagokként nevezi azokat az ingyenes tartalmi frissítéseket, amelyeket az év folyamán kapunk tőlük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.

Friss előzetesen a konzolos Divinity: Original Sin II

A hónap végén jelenik meg konzolokra a Divinity: Original Sin II definitív kiadása, amiben az irányítás mellett a kezelőfelület is át lett szabva. Emellett kapunk kétfős osztott képernyős és négyfős online kooperatív módot is.

E3 2018: Divinity: Original Sin II - a definitív dátum

Végre napra pontos dátumot kapott a Divinity: Original Sin II - Definitive Edition, amely már konzolokra is ellátogat. A Larian Studios rengeteg változtatást és hibajavítást hajtott végre az RPG-monstrumon.

Divinity: Original Sin II - augusztusban konzolokra is

A tavalyi esztendő egyik legjobban sikerült szerepjátékát köszönthettük a Divinity: Original Sin II személyében, de akkor csak PC-n lehetett kipróbálni a játékot. Idáig, a Bandai Namco Entertainment ugyanis konzolokra is elhozza a játékot.

Divinity: Original Sin II teszt

A Divinity-széria új tagja nemcsak univerzumon belül szólt nagyot, egyenesen a műfaj meghatározó szereplőjévé vált. Mi is szerettük: megkésett élménybeszámolónkat olvashatjátok!

Divinity: Original Sin 2 - megvan az egymillió

A szeptemberi premierjét követően már át is lépte a félmillió eladott példányt a Divinity: Original Sin 2. November végére a következő mérföldkövet is elérte a játék, hiszen már több mint egymillióan vásárolták meg.

Félmillió példánynál jár a Divinity: Original Sin 2

Alig négy napja élesedett a Divinity: Original Sin 2 végleges változata, a fejlesztők máris átlépték a félmillió eladott példányt. Oké, ennek a fele már az Early Access-időszakban összejött, de a tempó még így is szédületes a fejlesztők szerint.