WWE 2K18 - itt az első gameplay trailer

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
A 2K Sports végre teljes valójában is bemutatta a WWE 2K18-at. Ugyan korábban már láthattunk gameplay jeleneteket egy-egy pankrátorról, az igazi mérkőzésekbe csak most nézhetünk bele. Hány ismerős arcot fedezel fel?

A WWE 2K18 továbbfejlesztett grafikus motorral érkezik, épp ezért az új rész már kihagyja az előző generációs konzolokat. Cserébe viszont Nintendo Switch-re is jön, hasonlóan a 2K kosárlabdás címéhez. Az új bevilágítási rendszer realisztikusabb fényeket és árnyékokat eredményez, maga a sport őrült hangulata nem változik. Remélhetőleg egy izgalmas MyCareer módot kapunk idén!

A pankrátoros anyag október 17-én veszi be a polcokat Xbox One-on és PS4-en, de még ősszel megkapjuk a Switch-verziót is. A PC-s változat egyelőre lóg a levegőben.

 

3.
3.
B-Shaggy
Én sem szeretem ezt a cuccot, és a TV-ben, vagy élőben nem nézném soha, de remélem mindenki tudja, hogy akik ezt nézik, azok tudják hogy kamu, ugye? Mert különböző oldalakon mindig megjelennek az okosok hogy " nem igaz, hogy nem látják az emberek, hogy ez megrendezett?!".
2.
2.
Blueberry
Fontos a hasonlóság valósághoz,ezért ordít a játékról is hogy kamu
1.
1.
Matt8888
Ennél értelmetlenebb és kamubb dolog már csak az élőben folytatott show.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...