Tomb Raider - poszter és teaser

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett az Alicia Vikander főszereplésével készülő Tomb Raider-film első nyúlfarknyi előzetese és posztere. A jelek szerint a Crystal Dynamics játéksorozatához teljesen hű adaptációt kapunk.

A jövőre mozikba kerülő film a 2013-as játékot veszi alapul, azaz Lara Croft korántsem egy rendíthetetlen amazon, hanem egy sebezhető lány. Szerencsére a hölgy gyorsan tanul, így amikor beüt a baj, szép lassan túlélővé válik és szerettei keresésére indul a veszélyes szigeten.

A holnap debütáló teljes előzetesből 15 másodpercet már most megnézhettek:

A poszter nem akar nagyon hivalkodónak tűnni, de hűen idézi a Crystal Dynamics által formába öntött Tomb Raidert.

A film 2018. március 15-én érkezik.

48.
48.
Stranger
https://www.reddit.com/r/TombRaider/comments/7162lw/tomb_raider_2018_full_trailer/

46.
46.
north
Fhuuuu....
Ez a film most megszégyeníti azt a játékot amely már megszégyenítette az eredeti játékot :D
Ebben nem, hogy még Tomb, de még Raider sincs :D
38.
38.
kopic
Hát ez eddig totál egy zs kategorias film hatását kelti...
37.
37.
user101
SyFy calling.., A Tomb mega shark phiranha zilla nado Raider... Olyan 'zs', hogy a fal adja a másikat... No de mindegy, a zombihódot is imádtuk, ez sem lesz "rosszabb" ! :D
31.
31.
delphijos
#30: + ugyanennyi fociedző országa is :)
30.
30.
silkgoat
Beleborzongtam...15 masodperc es a wannabe filmesztetak mar meg is mondtak :D
A 15 millio filmeszteta orszaga vagyunk na (+- 14.999.970, de inkabb minusz) :D
25.
25.
Yanez
#21: "Attòl hogy nem lesz "nyàlcsorgatò" mèg alakìthat olyat hogy emlèkezetes maradjon a film."

Miért, én nem ezt írtam? Vagyis lehet emlékezetes a film, de a színésznő még nem biztos, hogy az lesz. Viszont nálam az emlékezetes kategória az olyan filmek, mint A Gyűrűk Ura, vagy a Terminator 2. Szóval bárhogyan is nézem a műfajt, meg azt, hogy játékadaptáció, számomra már most messze esik az emlékezetes alkotástól. Attól még lehet jó, de a fejemet rá, hogy nem akkora muvi lesz, hogy évek múlva is megemlékezzek rá. A fizum rá, hogy nem lesz nagy durranás, max egy egyszernézős látványfilm. Aki többet vár, az biztos csak mostanában kezdte a mozizást.
22.
22.
Matt8888
Hát ez több téren is soványka.. mind látvány (még akkor is ha rövid), mind körnenyet ,amennyit ki lehetett venni belőle na meg színész .. :/ Kb majdnem olyan gáz mint a Hitman volt
21.
21.
Zoli0507
#16: Attòl hogy nem lesz "nyàlcsorgatò" mèg alakìthat olyat hogy emlèkezetes maradjon a film. A "nyàlcsorgatò" jelző pedig ìzlèse vàlogatja
20.
20.
Stranger
Annyira gagyi hatású, hogy az az érzésem ezt valamiért direkt ilyenre csinálták. Mármint ez a teaser egy prank. Minden képkockája zsé kategória kb.
Kíváncsi vagyok, hogy a full trailer valójában milyen lesz.
18.
18.
PaprikaJancsi
Én várom, biztos moziban nézős lesz :)
16.
16.
Yanez
Nekem nincs bajom a csak fizikumával. Szerintem inkább arcra nem olyan megnyerő, mint azt egy Lara Croftól várná el az ember. Kicsit vidéki a feje. Ettől eltekintve a film még simán lehet izgalmas, de nyálcsorgatóan csinos Larát senki se várjon ettől a lánytól. Ha emlékezetes is lesz a film, tuti nem a színésznő miatt!
13.
13.
delphijos
#11: Ja igen, a TR 2013-ban egy grammal sem volt ízmosabb Lara. És kb. annyira néz ki brit-nek benne mint én. ( Nem vagyok az ) Amúgy Angelina Jolie mennyire volt / nézett ki brit(nek)?
12.
12.
crytek
6.
6.
Slik
mint egy fan made youtube kisfilm
eddig nem tul meggyozo
5.
5.
pmarci66
A színésznő jó, a koncepció az eddigi hírek alapján tetszik, viszont ez a poszter elég ocsmány. Na, majd az előzetes alapján remélhetőleg már okosabbak leszünk.
3.
3.
imchristailor
1.
1.
Kalácsképű
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...