Tomb Raider - poszter és teaser

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 18.
  • Cooltúra
Megérkezett az Alicia Vikander főszereplésével készülő Tomb Raider-film első nyúlfarknyi előzetese és posztere. A jelek szerint a Crystal Dynamics játéksorozatához teljesen hű adaptációt kapunk.

A jövőre mozikba kerülő film a 2013-as játékot veszi alapul, azaz Lara Croft korántsem egy rendíthetetlen amazon, hanem egy sebezhető lány. Szerencsére a hölgy gyorsan tanul, így amikor beüt a baj, szép lassan túlélővé válik és szerettei keresésére indul a veszélyes szigeten.

A holnap debütáló teljes előzetesből 15 másodpercet már most megnézhettek:

A poszter nem akar nagyon hivalkodónak tűnni, de hűen idézi a Crystal Dynamics által formába öntött Tomb Raidert.

A film 2018. március 15-én érkezik.

48.
Stranger
https://www.reddit.com/r/TombRaider/comments/7162lw/tomb_raider_2018_full_trailer/

46.
north
Fhuuuu....
Ez a film most megszégyeníti azt a játékot amely már megszégyenítette az eredeti játékot :D
Ebben nem, hogy még Tomb, de még Raider sincs :D
40.
delphijos
#34: "Amiről itt beszèlnek sokan, az nem màs, mint az első benyomàs a filmről,"

Ez még oké is lenne, de tényleg egy 15 !! másodperces teaser-ből kell "első benyomást" leszűrni? Ráadásul olyanokat hogy "zs kategóriás" "gagyi" "ez szar lesz" ? Én nem mondom most sem hogy nem lehet szar, de 15 másodpercből hogy lehet egyből erre "következtetni" ? Én nem tudom elfogadni ezeket a sommás véleményeket gyakorlatilag a semmire alapozva....
38.
kopic
Hát ez eddig totál egy zs kategorias film hatását kelti...
37.
user101
SyFy calling.., A Tomb mega shark phiranha zilla nado Raider... Olyan 'zs', hogy a fal adja a másikat... No de mindegy, a zombihódot is imádtuk, ez sem lesz "rosszabb" ! :D
34.
Oldman
Amiről itt beszèlnek sokan, az nem màs, mint az első benyomàs a filmről, ami nem jelent semmit a majdani vègkifejletet illetően. Ez olyan, mintha egy jàtèkot akkor elemeznènk amikor mèg meg sem jelent. Ùgy làtom, szegèny csajszival van sokaknak gondja. :) Igaz, ha ez egy adaptàciò, akkor többek jogosan vàrnànak el külső testi hasonlatossàgot a jàtèkban làtott főhőshöz kèpest...Lehet a film vègère majd megerősödik a pipike, a bögye is kellőkèppen megdagad, ès levàg alkalomadtàn olyan tripla axelt, hogy a zacsinkat is elhagyjuk.
31.
delphijos
#30: + ugyanennyi fociedző országa is :)
30.
silkgoat
Beleborzongtam...15 masodperc es a wannabe filmesztetak mar meg is mondtak :D
A 15 millio filmeszteta orszaga vagyunk na (+- 14.999.970, de inkabb minusz) :D
27.
NemecsekErno
Anyám....ahogy azt az íjjat megfeszíti....
Sírok.
25.
Yanez
#21: "Attòl hogy nem lesz "nyàlcsorgatò" mèg alakìthat olyat hogy emlèkezetes maradjon a film."

Miért, én nem ezt írtam? Vagyis lehet emlékezetes a film, de a színésznő még nem biztos, hogy az lesz. Viszont nálam az emlékezetes kategória az olyan filmek, mint A Gyűrűk Ura, vagy a Terminator 2. Szóval bárhogyan is nézem a műfajt, meg azt, hogy játékadaptáció, számomra már most messze esik az emlékezetes alkotástól. Attól még lehet jó, de a fejemet rá, hogy nem akkora muvi lesz, hogy évek múlva is megemlékezzek rá. A fizum rá, hogy nem lesz nagy durranás, max egy egyszernézős látványfilm. Aki többet vár, az biztos csak mostanában kezdte a mozizást.
22.
Matt8888
Hát ez több téren is soványka.. mind látvány (még akkor is ha rövid), mind körnenyet ,amennyit ki lehetett venni belőle na meg színész .. :/ Kb majdnem olyan gáz mint a Hitman volt
21.
Zoli0507
#16: Attòl hogy nem lesz "nyàlcsorgatò" mèg alakìthat olyat hogy emlèkezetes maradjon a film. A "nyàlcsorgatò" jelző pedig ìzlèse vàlogatja
20.
Stranger
Annyira gagyi hatású, hogy az az érzésem ezt valamiért direkt ilyenre csinálták. Mármint ez a teaser egy prank. Minden képkockája zsé kategória kb.
Kíváncsi vagyok, hogy a full trailer valójában milyen lesz.
18.
PaprikaJancsi
Én várom, biztos moziban nézős lesz :)
16.
Yanez
Nekem nincs bajom a csak fizikumával. Szerintem inkább arcra nem olyan megnyerő, mint azt egy Lara Croftól várná el az ember. Kicsit vidéki a feje. Ettől eltekintve a film még simán lehet izgalmas, de nyálcsorgatóan csinos Larát senki se várjon ettől a lánytól. Ha emlékezetes is lesz a film, tuti nem a színésznő miatt!
13.
delphijos
#11: Ja igen, a TR 2013-ban egy grammal sem volt ízmosabb Lara. És kb. annyira néz ki brit-nek benne mint én. ( Nem vagyok az ) Amúgy Angelina Jolie mennyire volt / nézett ki brit(nek)?
12.
crytek
6.
Slik
mint egy fan made youtube kisfilm
eddig nem tul meggyozo
5.
pmarci66
A színésznő jó, a koncepció az eddigi hírek alapján tetszik, viszont ez a poszter elég ocsmány. Na, majd az előzetes alapján remélhetőleg már okosabbak leszünk.
2.
Aang
Pár másodperc, tudom erről balgasák véleményt mondani, de mégis ez eddig nagyon gázul fest. Olyan gagyi tv-s filingje van.
Na majd a hosszabb trailer jobb lesz:)
1.
Kalácsképű
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...