iOS-re is megérkezett a The Witness

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Azok után, hogy tavaly Xbox One-on is megjelent a The Witness, a fejlesztők egy iOS-es portról is beszélni kezdtek, ami mára valósággá vált. A The Witness immár megvásárolható iOS-eszközökre is 10 dollárért cserébe.

Tavaly mi is beszámoltunk róla, hogy terjeszkednek a The Witness fejlesztői, így akkor az Xbox One-os megjelenés volt éppen a téma, de szóba került az iOS-es jelenlét is a játékkal kapcsolatban. Mára ez a felvetés kész tényként kezelendő, ugyanis iPhone-ra, iPadre és iPodra is elérhető a fantasztikus, kreatív rejtvényekkel tűzdelt kalandjáték. Azt is megtudtuk, hogy a játék minden iOS 10-es vagy annál újabb rendszeren elfut és jelenleg 2,32 GB tárhelyet igényel. 

A fejlesztők azt is elárulták, hogy a PC-s és PlayStation-változathoz hasonlóan a játék mobilos portja is minden rejtvényt tartalmazni fog, és teljes repertoárral vonul fel az új platformon is. A mobilos változat mindezek felett érintőképernyős irányítást is kapott, amelynek hála már ujjainkkal léphetünk interakcióba a világgal, és oldhatjuk meg a különböző rejtvényeket. 

Az általunk tesztelt változat sikereit látva bízunk benne, hogy immár mobilon is lehengerlő élményben lesz részünk a játéknak köszönhetően. Tíz dollárért cserébe tölthetjük le a kalandot.

1.
1.
Dresa
Lemehetne xbox on is az ára 10 dollárra...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...