Elkészült a Halálos Iramban játékadaptációja

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Namco bejelentette, hogy az Eutechnyx által fejlesztett The Fast and Furious: Tokyo Drift című autóverseny aranylemezre került és készen áll a megjelenésre.
A Namco bejelentette, hogy az Eutechnyx által fejlesztett The Fast and Furious: Tokyo Drift című autóverseny aranylemezre került és készen áll a megjelenésre.

Az azonos című film alapján készülő Need for Speed: Underground-féle autóverseny PlayStation 2-re és PlayStation Portable-re jelenik meg szeptember 26-án. Több, mint száz - egyenként 10 ezer poligonból álló - járgánnyal nyomulhatunk majd, melyeket többszázféleképpen alakíthatunk át ízlésünk és kedvünk szerint. A bejelentéssel együtt tizenkét friss kép is érkezett galériánkba, melyekért a Worthplaying-es srácoknak mondunk hatalmas köszönetet!

Ugrás a galériához

8.
8.
Mikulas1000
Elég király ez a játék.Elég zsírul lehet benne driftelni.Aki jászik vele a váltót meg a tuningmotort ne vegye bele.Igaz hogy nagyobb lesz a nyomaték de kurvára lassú lesz.
7.
7.
majoros25
Hé most néztem meg viperking megadott oldalát ez naon furcsa ezt akkor az EA is belesegített ebbe a szar játékba hát azért többet vártam volna tőlük szerintem:(
6.
6.
skiz0
NFSU mérföldekkel szebb volt Feroxx...ezt biztosra mondom....

nyáron toltam ki megint, és sztem szép még mindig azért max grafon :P
5.
5.
skiz0
urammmattttyám.....mekkora egy fos... :( pfff baz, még az NFS3 is szebb volt...
4.
4.
majoros25
Hát nem tom de a film ezerszer jobb amúgy is NFS utánzat úgy ahogy van a garafika semmi nagy szar az egész lágyszik hogy nem a EA csinálta szerintem:)
3.
3.
Guppi
Ilyen ocsmány játékot még életemben nem láttam! A most wanted simán veri de ha jön a carbon senki se fogja megvenni ezt!
2.
2.
FNorberto
Az 1000-szer egy kicsit túlzás de az fix hogy ennél vagy 100-szor szebb is lehettt volna!
1.
1.
Chocho
Überranda ez a gém. A PS2 ezerszer többet tud ennél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...