Leépítések a Saints Row-csapatnál

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 28.
  • Gyászhír
A Kotaku értesülései szerint a Deep Silver nem igazán volt elégedett az Agents of Mayhem eladásaival, a héten pedig nagyobb leépítés történt a fejlesztőcsapatnál. A vezérigazgatót is elküldték állítólag.

A Kotakunak három különböző forrás is megerősítette, hogy leépítések voltak a Saints Row-sorozatot és az Agents of Mayhemet is jegyző Volitionnél. A fejlesztőcsapatnál 200 fő dolgozott eredetileg, ebből most 30 munkatársat küldtek el - köztük a vezérigazgatót, Dan Cermaket.

A stúdiót még 1996-ban alapították, 2000-ben vásárolta őket fel a THQ. A csapat a kiadó 2013-as csődje után került a Deep Silver birtokába, azóta két játékuk volt, a Saints Row: Gat Out Of Hell és az Agents of Mayhem. A Deep Silver állítólag nem igazán volt kibékülve az utóbbi eladásaival, valószínűleg épp ezért döntött a leépítések mellett.

7.
Heldengeist
Gondolkodtak már azon, hogy... mit tudom én... csinálnak egy normális folytatást? Ami a 3 rész óta jött, a legjobb indulattal is csak önállóan futtatható sztori DLC.
6.
crytek
#5: Na végre :) Akkor nem vagyok egyedül aki így látja..... Sokat elmond a sorozatról hogy függö gépbuzi mivoltomban soha egyik résztét se vittem végig....Akkor inkább betolom az ősrégi GTA-kat még azok is jobbak.
5.
Slik
az osszes resz egy rakasra valo szar szoval nem sajnalom
3.
user101
Na végre, csak azt nem tudom miért kellett 4.5 sr-t és ezt megvárni ... ;P
1.
Darksiders84
Érthető tényleg gyenge lett az AoM. Jobb lett volna egy igazi SR folytatás talán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...