Törióra az Assassin's Creed: Originsben

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 28.
  • Letöltés
Link másolása
Jövőre ingyenes frissítés érkezik az Assassin's Creed: Originshez, amely egy új játékmóddal bővíti ki a játékot. Ahogy a neve is sejteti, a Discovery Tourban a kirándulás és a tanulás kapja a főszerepet.

2018 elején érkezik meg az az ingyenes frissítés az Assassin's Creed: Originshez, amely egy ingyenes oktatómóddal bővíti ki a játékot. A Discovery Tourban a tanulás kapja a főszerepet, ennek megfelelően harc és akció egyáltalán nem lesz benne, így gondtalanul bámészkodhatunk a játék helyszínein.

Továbbra is szabadon felfedezhetjük Alexandriát és Memphiszt, ám ezúttal arra is lesz időnk, hogy megfigyeljük, miként dolgoznak az emberek, és hogyan élnek az állatok. Bizonyos témákba mélyebben is belemegy a játék, kiokosíthatjuk magunkat Kleopátra életéből, a piramisokból, vagy ahogy azt a fenti kép is bizonyítja, a mumifikálásból.

Az Assassin's Creed: Origins október 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

8.
8.
frankdelgado
Ehhez mondjuk pláne, hogy jó lenne magyarítás....
5.
5.
user101
Vicces dolog ez a széria. Amikor az elsőt játszottam, a vége felé azt gondoltam, hogy baromira kezd repetitív lenni de azért voltak pillanatai amik simán feledtették, hogy hétszer kell ugyanazt végig csinálnom, csak különböző városrészekben. Aztán idegesítő volt a játékmechanika és az észveszejtően primitív, ostoba AI.

Aztán elkezdtem játszani a második résszel és visszasírtam mindent az elsőből :)))
Szóval nagyon várom az Origins-t de kicsit félek is tőle...
3.
3.
logic5
Amúgy is ez volt az első AC, ami érdekel az első rész óta, így még pozitívabb. Hajrá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...