Kiderült, hogy mikor jön az új Terminator

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Napra pontos premierdátumot kapott a Terminator-sorozat következő felvonása, emellett Tim Miller elárult még néhány apróságot a folytatással kapcsolatban. Például azt, hogy a film zárójelbe teszi a legutóbbi három részt.

Egyre több részletet tudunk meg a hatodik Terminator-filmről, a minap például kiderült, hogy 2019. július 26-án kerül mozikba a folytatás. Az új részt óriási várakozás előzi meg, elvégre a projekt James Cameron felügyeletével készül, a rendezői székbe pedig a Deadpoolt is jegyző Tim Miller ülhetett.

Múlt héten tudtuk meg, hogy a filmben nemcsak Arnold Schwarzenegger, hanem Linda Hamilton is visszatér, a történet pedig közvetlen folytatása lesz a második résznek. Ezt a készítők egyébként annyira komolyan gondolják, hogy a legutóbbi három részt zárójelbe teszik és figyelmen kívül hagyják - erről egyébként már a héten is lehetett hallani, igaz, akkor csak a Genisys került szóba.

A The Hollywood Reporternek adott interjúban Miller azt is elárulta, hogy a Terminator érzelmileg és intelligencia terén fejlettebb lesz, és a szavaiból arra következtethetünk, hogy megpróbálják beépíteni a filmbe, hogy a főszereplő színészeik már idősebbek. Azt is hozzátette, hogy földhözragadtabb folytatásban gondolkodnak.

18.
18.
#17: Mivel szabadelvű elvű ember vagyok és sokszor támadtak már meg szélsőséges érzelműek ezen az oldalon úgy gondolom meg kell védenem a saját népünket is, mert szerintem ez nem "magyar" tempó, hanem világszintű.
Én találkoztam kalandos életutam során már mindenféle emberrel.
Mindenhol vannak rosszakarók, minden népen és valláson belül.

Szerintem a hazai közönség nagy részének, főleg a régi motorosoknak és mondjuk nekem is ott a várólistáján ez a film.
Nem csak a 82-es híres magyarul elhangzó mondata miatt, hanem mert az új részből itthon is forgattak.

Egyébként a mondandóddal egyetértek, a káröröm csúf és káros a léleknek, főleg a sértettnek, ezúttal a filmnek.
De most például Angliában is sok angollal összefutottam akik szó szerint a bukását kívánták egy-egy dolognak.
Van ilyen mindenhol, ne húzd fel magad rajta.
17.
17.
bitbandita
#16: Te annak örülnél, hogy elkúrják ezt, vagy a Blade Runnert (vagy bármit, most ez tárgytalan)? Milyen ember vagy te? De megmondom én, milyen: egy f@szkalap. Tipikus, "jó" magyar tempó, akinek legszebb öröm a káröröm, hogy magát szétélvezve hangoztassa, ő biza már előre megmondta, hogy ez csak szar lehet. Túl sok van a fajtádból ebben az országban sajnos.
16.
16.
HUNOwl
Akkora szopóka lesz ebből, mint az ALIEN előzményekkel... Scott, Cameron, nyugdíjba! Alig várom, hogy a Blade Runnert is elqrják.
15.
15.
ollie92
#3: Nyugi, ebben is lesznek négerek, muszlimok meg buzik. Nehogy eltiporja a filmet a SJW.....
11.
11.
Formula1fanatic
#10: Még annyit hozzáfűznék , hogy technikailag is siralmas az 5. rész. Gagyi CGI full steril az egész, arra sem voltak képesek, hogy a sérüléseket rendesen megcsinálják mint a T2-ben.
10.
10.
Formula1fanatic
#9: A negyedik résszel a legnagyobb baj az volt, hogy tele volt logika hibával, kicsikkel és nagyokkal egyaránt, ami egyszerűen dühítő volt mintha 10 éveseknek készült volna a film akiknek úgyis mindegy. Most nem részletezném korábbi cikkekben már kommenteltem erről is. Az 5. résznél meg nem attól lesz feltétlen jó egy film ha agyon csavarják, ez önmagában még nagyon kevés. A kivitelezés egy komolytalan sz@r lett, a színészek botrány(pedig szeretem Emilia Clarke színésznőt a gotban, ott tökéletes) és szintén sok logikai agyatlansággal lett telepakolva mint a 4. rész. Mikor a végén Arnold upgradelve lett az már nagyon nagyon fájt, mennyire olcsó gagyiság, egy kicsit sem erőltették meg magukat a készítők bár 10 éveseknek jó ez így nyilván. A harmadik rész is egy vicc volt, de közel nem volt annyi hatásvadász gyagyaság benne mint a folytatásokban :D
9.
9.
godach
Szerintem semmi gond nem volt a többi résszel sem.
Igaz, a 3 nekem nem tetszett, de mint terminator fan, nem találtam benne akkora gyógyüdülésre adó okot, mint a kritikusok.
A negyedik rész nagyon jó volt, utalva sok mindenre a kettőből, a Genysis pedig egy akkora történet, amit sajnos csak kevesen emésztenek meg.
Nem azért mert rossz, hanem mert böfögni könnyebb. :D
7.
7.
user101
Az első kettő nézhető volt ( kicsit azért túl van tolva a hype, de ennyit elbír :), utána viszont nem kicsit átment saját maga paródiájába. Szóval ez a koncepció akár még jól is elsülhet. De legyen benne "i'ii be back" különben.... :D
5.
5.
Yanez
Ez jobban hangzik, mint bármi más! Most már epekedve várom!!!
4.
4.
north
"Nem csak a húsz éveseké a világ" :D
3.
3.
Slik
vegre egy normalis gondolat... ugy unom mar, hogy minden film foszereploje 16-25 eves vilagmegmento tini
1.
1.
SES_HUN
Végre jön egy normális folytatás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...