Masszív frissítést kapott a Rocket League

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 29.
  • Letöltés
Link másolása
A Psyonix hivatalosan is bemutatta a Rocket League őszi frissítésének tartalmát. A lista igen impozánsra sikeredett, hiszen a több mint 90 kozmetikai újdonság mellett, végre bekerül a LAN-támogatás is a játékba.

A Rocket League immár a második születésnapján is túl van, a fejlesztők mégsem engedik el a sikeres program kezét. Ismét jelentkeztek egy nem is akármilyen frissítéssel: az őszi patch egészen tartalmasra sikerült, és régóta várt lehetőségeket is hoz magával.

Elsőként érdemes megemlíteni, hogy az update több mint 90 új tárgyat tartalmaz, köztük kozmetikai cuccokat és új zászlókat. Természetesen új arénákkal is bővül a program, köztük a szezonális Farmsteaddel, illetve a Wasteland és a Starbase ARC átdolgozott verzióival, de havas környezetként a Mannfieldet is megkapjuk. 

A még mindig elvétve felbukkanó bugok és egyéb hibák javításán felül egy régóta várt lehetőség is bekerül a játékba, méghozzá a LAN-támogatás, melynek hála már lokális meccseket is szervezhetünk barátainkkal, így nem lesz szükség az állandó internet használatára. Jó ideje kérte már a játékosközösség ezt a funkciót, és úgy néz ki, hogy végre a fejlesztők is reagáltak a kívánságra. 

Az őszi patch teljes listája itt olvasható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...