Önállósodik a PUBG fejlesztőcsapata

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 30.
  • Biznisz
Link másolása
Egészen komoly méreteket ölt a PlayerUnknown's Battlegrounds tábora, és a várakozások szerint a növekedés nem mostanában fog leállni. A Bluehole éppen ezért úgy döntött, hogy külön cégbe szervezik a fejlesztőcsapatot.

A napokban még a szokásosnál is többet foglalkozott a sajtó a Bluehole túlélőlövöldéjével. A hét eleje leginkább a friss konkurenciával kapcsolatos hírekről szólt, hiszen az Epic egy kísértetiesen hasonló Battle Royale-mókát álmodott meg, mint Brendan Greene. Nagy valószínűséggel a két cég közti feszültség azóta sem oldódott, hiszen a Fortnite-féle játékmód első napi sikereit látva valódi veszélyről beszélhetünk.

A minap, miután kissé lecsengett a téma, arról lehetett olvasni, hogy újabb parádés játékosszámot produkált a PUBG. A legújabb adatok szerint már a hihetetlen, 13 millió eladott példányszámot is túlszárnyalta a program, ami a játék töretlen sikereit jelzi.

Azt pontosan nem tudni, hogy az említett két ok, vagy valami egészen más áll a háttérben, de a Bluehole csapata úgy döntött, hogy a játékot ezentúl egy teljesen különálló cég fogja fejleszteni. Természetesen mind az egyre növekvő játékosszám - és az ezzel párhuzamosan növekvő elvárások -, mind a konkurencia jelenléte is oka lehet a döntésnek, mindenesetre ez egy újabb jele annak, hogy a fejlesztők nem szeretnének leszállni a gázpedálról.

A Bluehole hivatalosan is bejelentette, hogy immáron az amerikai székhelyű PUBG Corporation felel a játék további jövőjéért. A jelenlegi amerikai irodát a tervek szerint Európában és Japánban is követni fogja még egy-egy. Az új cég vezérigazgatójának pedig azt a Chang-han Kimet nevezték ki, aki ezidáig a Bluehole alelnöke volt.

10.
10.
markoci555
#2: a pubg fikázása a játék megjelenése óta "divat" mert egy sz*r... most meg szóljatok le hogy a mittomén melyik trollnak a 20. karaktere vagyok
9.
9.
#2: Ugyanugy, ahogy divat az istenitese. Meg az is vicces, amikorra mar a pubg-t veszik elso ilyen jateknak...hanyinger.
6.
6.
kastorhun
#5: De hogy is, ez a 3. játékuk.
5.
5.
Ooorky
Ez az egy produktumuk van, minek ehhez külön csapat?
4.
4.
shatterhand
Remelem a Fortnite br sikere is befolyasolja a konzolos fejlesztoket.
Johet ezerrel ilyen jatek.
2.
2.
ZeDi
Látom divat lett a pubg fikázása.... szánalmas...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...