Fortnite - egymillió játékos az új játékmódban

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
Kedden rajtolt a Fortnite új játékmódja, amit egyértelműen a PlayerUnknown's Battlegrounds ihletett. A PUBG ingyenes kistestvérére rengetegen voltak kíváncsiak, az első napon egymillió játékosa volt a Battle Royale-nak.

A Fortnite fejlesztői nagy örömmel újságolták el a Twitteren, hogy több mint egymillió játékos próbálta ki a Battle Royale-t szeptember 26-án, vagyis az új játékmód debütálásának napján. Habár a PlayerUnknown's Battlegroundsot lényegesen többen játsszák (ott csúcsidőben az egyszerre játszók száma jár 1,5 millió körül), láthatóan nagy az érdeklődés az új játékmód iránt.

A Battle Royale ingyenesen érhető el PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, szemben az alapjátékkal, amely egyelőre fizetős. Az Epic Games sosem csinált titkot abból, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds ihlette a Fortnite új játékmódját, a konkurens fejlesztők azonban jelezték, hogy nem igazán vannak elragadtatva a másolástól. 

7.
7.
pecek
Tudom-tudom Early, nem szabad bántani stb. de könyörgöm kedves fejlesztők, nem lehetett volna úgy elindítani az EAt hogy belerakunk valami reward részt? Mindenkinek más az igénye természetesen és a véleménye is, és tényleg fantasztikus maga a hangulat stb., de így számomra annyira semmilyen egyelőre a játék, mert igazából édesmindegy hogy a 99. helyen vagy a 25. vagy az 1. helyen végzek.
Ami viszont hamar el tudja venni a kedvem az nem más mint a team/squad rész. A 2 személyes csapatok ugyanúgy a 3 vagy 4 tagos felállás ellen mennek ami kicsit unfair és hiába kéred azt hogy rakjon melléd a rendszer valakiket, mert van hogy nem rak, vagy 1 embert berak, de attól meg ugyanúgy unfair a 4es csapatok ellen. Ezt remélem mihamarabb orvosolni fogják.
6.
6.
Khaszás
Az meg aki megvette a gamet PVE miatt az meg szív mer terheltek a szerverek.. okoskák nem szeparálták el a két módot eléggé akik fizettek nem tudnak játszani sőt egyre kevesebb a játékos is PVE módban :/ :/ csiszolatlan gyémánt csak nem csiszolja senki :/
3.
3.
Obsidian77
Sziasztok ! az lenne a kérdésem hogy, meg kell vennem a játékot ahhoz hogy tudjak a battle royale móddal játszani ? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...