Úton van a módosított PlayStation VR

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 2.
  • Hardver
Link másolása
Még idén megújul a PlayStation VR, miután a Sony apróbb módosításokat eszközölt az eredeti modellen. Az új kiadás Japánban október közepén jelenik meg, arról viszont egyelőre nincs információnk, hogy a világ többi részén mikor debütál.

A CUH-ZVR2 kódnéven futó új modell többek között küllemre is finomodik picit, a Sony ugyanis úgy döntött, hogy eldugja a fejhallgató kábeleit, így azt beépítette magába a VR-headsetbe. Emellett okosodik a processzoregység, ami most már támogatja a HDR-tartalmakat is.

 Az új kiadás ugyanazon az áron kerül forgalomba, mint az eredeti, igaz, egyelőre nem tudni, hogy Európában mikor lesz kapható. A kompatibilitás miatt sem kell aggódni, minden PS VR-játék támogatni fogja az új egységet, ami Japánban egyébként október 14-én jelenik meg.

27.
27.
Geribácsi
#10: Nem tudod őt meggyőzni, hagyjad.
Ha egyszer játszottál a Dirt Rallyval vagy a Project Cars-al VR-ben, nem fogsz Forzázni vagy GT-zni, mert annyira gagyi az élmény a VR-hez képest. (Max ha mondjuk beizzítod Vopx-el :D)
Ugyanez Fps-el, egy Fairpoint vagy Resi után kit izgat fel a Kólofdutyi 14 vagy ezek, jáj.
Csőlátás? Akkor ott valami orvosi probléma van, inkább 2D dobozlátásról beszélnék nem VR tartalmak esetében, ugyanis ha TV-n vagy monitoron játszunk akkor pontosan ez van. Ha qrva nagy TV-d van akkor max qrva nagy dobozban látod a dolgokat, ennyi.
25.
25.
Geribácsi
Milyen csőbe nézés lol? Olyan helyen dolgozom ahol van Vive, Rift, Pimax és PSVR.
Semmi észlelhető különbség nincs közöttük, max a Pimaxon látható hogy jobb a felbontás, ennyi.
6.
6.
strike19
Ez annyira kell mint egy falat kenyér.
Én a Sony helyébe jegelném a témát és újra elő állnék PS5 rajtnál.
Native 4k 120 fps. stb.
1.
1.
zozo76hun
akkor a 100 fokos latoszog maradt :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...