Gran Turismo Sport - belekóstolhatunk a demóba

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 3.
  • Korai verzió
Link másolása
A Sony bejelentése alapján jövő héten limitált ideig mindenki kipróbálhatja a közelgő Gran Turismo Sport demóváltozatát. Egészen pontosan október 9-től három napon keresztül nyúzhatjuk a próbaverziót.

A Sony ma közölte a jó hírt, miszerint október 9-től limitált ideig minden PlayStation 4-tulajdonos kipróbálhatja a Gran Turismo Sport demóját. A lehetőség október 12-ig tart majd, tehát nem túl sokáig. Még jobb hír a PlayStation Plus-előfizetőknek, hogy számukra valamivel korábban megnyílik lehetőség, hiszen ők már két nappal előbb, azaz október 7-én elkezdhetik tölteni a programot, és a versengést is hamarabb kezdhetik meg néhány órával.

Az már csak hab a tortán, hogy a demóban megkeresett összes pénzt és összegyűjtött autót megkapjuk a végső játékban is, így tehát érdemes minél több órát beleölni a próbaverzióba. A demóban egyébiránt a legfőbb játékmódok bukkannak fel, így a Sport Mode-ot, a kampányt, vagy éppen az Arcade Mode-ot is kipróbálhatjuk majd. 

A játék végleges változata október 18-án érkezik kizárólag PlayStation 4-re.

25.
25.
NECROSMOKE
#24: Szerintem azért mert ez a full játék, csak le van blokkolva egy bizonyos szintnél. Hiszen 9 nap múlva jön a végleges verzió.
24.
24.
Zoli0507
A beta verziò mièrt 43.030GB?? Kicsit sok :O
23.
23.
Banderas
#22: Persze én is benéztem valamit de istenem ez van :D
22.
22.
Banderas
ÉN pont ebben a pillanatban kezdtem előtölteni a Betat. Mindenhol betanak van feltüntetve nem pedig demonak. Ezek megint benéztek valamit. :D
21.
21.
NECROSMOKE
Huha. Jol hangzik. Resen leszek 7-en :)
20.
20.
Gsxr600
Jövő héten úgyis minden kiderül,nincs már takargatás, tuti a végleges build érkezik.Ha yt. videókat nézeget az ember mindegyikből találni jobbat rosszzabbat.A forzát már láttuk-látjuk most a gt-n a sor.
19.
19.
Kalácsképű
#14: A latvany mellett, ami kivalonak tunik, az tunt fel, hogy a Forza dinamikusabbnak tunik vezetes szempontjabol. Ahogy itt neztem a ket videot, a GT corvette-je mintha legparnas lenne.
18.
18.
Gykrizsi
#17: Nekem nincs bajom a GTvel ( a környezet mondjuk tényleg lehetne modernebb), a beválgítás (ha az tényleg ilyen) szép. Csak ahogy te is mondtad, ez a videó szvsz egy kamu. Majd aki próbálta, elmondhatja a véleményt, mennyire igaz a videó GT része.
17.
17.
JackBauer
#16: Jól néz ki a Forza, de a GT-ben a bevilágítás köröket ver rá.
Viszont tény az összehasonlító videóban a Forza valóban nem úgy fest mint pl. nálam Xboxon. Ennek ellenére én azt mondom a GT fotorealisztikusabb élményt ad.
16.
16.
Gykrizsi
#14: Most tényleg nem kötekedésből, de:
https://www.youtube.com/watch?v=poEiH_ddTlY
https://www.youtube.com/watch?v=zIIQ8Nz1pN4
Nem akarok vitát, de azért a Forzában közel nem úgy néznek ki pl. az autók, mint az általad említett videóban, másrészt egy napközbeni versenyt összevetni egy túlexponált naplementével eléggé nem fair. Harmadrész már a videó feltöltője is elég vicceske, ahogy odaírja "a GT-vel játszottam egy tonnányit, de a Forzába is belenéztem" Ha tényleg senki nem kezdi el a vitát, akkor minek kell ilyen ránézésre is fura videókat betenni (próbáltam a játékot, köszönő viszonyban sincs a fenti videóval, már a fények is mintha ellennének állítva, olyan furán világos a kép, az árnyékok is alig látszódnak)
14.
14.
JackBauer
A látványra szerintem nem lesz panasz.

https://www.youtube.com/watch?v=cGwwBokHLeU
13.
13.
Falcon
muszáj is demot kiadni a 5-6 részel a rajongok 90% lémorzsolódót
ronda igénytelen voltak nekem is ez dönt hogy megveszem e
12.
12.
delphijos
Lehet hogy a háttér infrastruktúra még nem fullos, és ezzel próbálják “megúszni” hogy hatalmas tömeg rászabaduljon.
11.
11.
Duken
#9: Gondolom összedőlne a világ ha a futást, úszást vagy a spinninget kivételesen elhagynád. Rugalmasság, majd bepótolod hétvégén.
10.
10.
ollie92
#9: Pontosan, a hasonló napi/hetirendhez hasonlóan, mindenkinek több ideje van a hétvégén betázni. Jó, hiába ez egy demó, de korlátolt ideig elérhető, mondhatni BETA teszt. CoD wwii is és az új BFII is hétvégére adja a próba lehetőségét.
9.
9.
Kalácsképű
#8: Reszben igen. Persze ott motoszkal az is, hogy dolgozok reggel nyolctol delutan otig. Hetfon este futok, kedden es szerdan tanulok, csutortok este uszok penteken pedig spinning van, illetve foglalkozok a ket gyerekkel es felesegemmel, tehat atlagos csaladi eletet elek. Igy meg merem kockaztatni, hogy nem igazan elonyos a hetfo-kedd-szerda kombo egy LIMITED demohoz. A jatek talan a legnagyobb presztizsu PS jatek persze, nem valami felszemu horda fostalicskajarol van szo.
Szoval keseruseggel vegyes ironia az volt benne.
Talan, de csak talan egy pentek szombat vasarnap kombo eseteben tizszer annyi idom lenne, mint a jelenlegi esetben. Arra is van egy kisebb fogadasom, hogy ezzel nem is vagyok egyedul. Szovalk tuti kiprobalom, de csak ropke ideig, pedig szivesen elmelyulnek benne. Foleg, hogy ez nem egy tipikus tini jatek.
8.
8.
Zoli0507
#4: Meg voltam győződve arròl hogy ironizàlsz.
6.
6.
Őrnagy
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy melyik lesz jobb : a GT, vagy a PC? A PC-t nyűvöm 1 hete, eddig bejön.
5.
5.
Őrnagy
Hét közben? Most ezért mondjak fel? :)
4.
4.
Kalácsképű
#3: Valahogy nem erzem az ok-okozati osszefuggest a te es az en kommentem kozott.
3.
3.
Zoli0507
#1: Bizonyos tekintetben igen. A megszerzett pont ès pènzt elmentik ìgy akik megvàsàroljàk majd azok egyből megkapjàk a fő jàtèkban is.. (ha van ps+ előfizetèsed). Meg gondolom nem akarjàk a szervereket kifingatni. Egyèbkènt meg aki akar az ùgy is fog rà időt szentelni.
2.
2.
Sir-Vival
Aki biztos a dolgában, az felhalmozhat javakat, aki nem kipróbálhatja. Ez tök korrekt hozzáállás. De mondjuk ez egy szerverteszt is.
1.
1.
Kalácsképű
Kar is lett volna a het vegere koncentralniuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...