Elindult a Star Wars: Battlefront II bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 4.
  • Korai verzió
Link másolása
Ha előrendelted a Star Wars: Battlefront II-t, akkor már most nekiveselkedhetsz a bétatesztnek, elvégre a szerverek élnek. Mindenki másnak péntekig kell várnia a próbaverzióra, ők egy hangulatos trailerrel enyhíthetik a várakozást.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Star Wars: Battlefront II bétájával mától csak az előrendelők játszhatnak, október 6-tól azonban bárki csatlakozhat hozzá, és október 9-ig nyúzhatja azt. A próbakörnek a nyáron demózott Galactic Assault és a Starfighter Assault is a része lesz, emellett pedig a PvE-re kihegyezett Arcade módba is belekóstolhatunk.

Ha már bizalmat szavaztál a teljes verziónak, örülhetsz, a szerverek már élnek. Szerencsére nem kell hatalmas adatmennyiséget letöltened, PC-n 15 GB-ot, PS4-en 15,3 GB-ot, Xbox One-on pedig 13,2 GB-ot nyom a kliens.

Ha a béta nem jelenik meg elsőre a PlayStation Store-ban, ne ijedj meg, nyugodtan pötyögd be a keresőbe a játék nevét, tutira kidobja majd.

13.
13.
Stranger
12.
12.
csabuszflash
Amúgy ha már téma ,az űrben ha a napunk rád süt elvileg órákig tartanád a magas hőmérsékletedet csak utána hűlnél ki. :D
10.
10.
exonic
Az jó hogy kinn van a beta, a probléma ott kezdődik hogy mivel nem volt preload, így mindenki egyszerre szedi, nállam fél óra alatt 100 mega jött le...
9.
9.
user101
Az is megvan, hogy a fénykard valójában egy sima zseblámpa aminek nem áll meg a fénye másfél méterre ? :DDD
5.
5.
delphijos
#1: A "valóságban" a lézersugarak sem látszódnának. Az lenne csak a látványos....
3.
3.
ollie92
#1: Meg a zajok :D .. na jó, nálam akkor is kedvenc a SW :P
1.
1.
Matt8888
Birom, hogy az űrben továbbra is látványos a robbanás :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...